- Bewaar

- Bewaar
Stoofpotje van konijn met pastinaak en wortel (gluten- en lactosevrij)
Onze drankensuggesties
Wijn Vinea Crianza | Tempranillo | D.O. Cigales | Spanje Wijn Cuma Cabernet Sauvignon Organic | Michel Torino Estate | Cafayate Valley | Argentinië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Laat het konijn volledig ontdooien en dep goed droog met keukenpapier.
-
Snij de ui in ringen en de pastinaken en wortelen in blokjes.
-
Verhit de olijfolie in een stoofpot. Bak het konijn met de ui aan alle kanten goudbruin.
-
Meng de groenten met de gedroogde vijgen of dadels in een stoofpot. Leg er de stukken konijn op.
-
Giet er de wijn langs de rand van de kookpot bij en voeg de kaneel toe. Verkruimel er het bouillonblokje over. Laat ± 1 u. 20 min. afgedekt sudderen. Serveer met aardappelen.
- Dit stoofpotje is nog lekkerder als u het de dag voordien klaarmaakt. - U kan dit recept ook in een tajine klaarmaken.
Onze drankensuggesties
Wijn Vinea Crianza | Tempranillo | D.O. Cigales | Spanje Wijn Cuma Cabernet Sauvignon Organic | Michel Torino Estate | Cafayate Valley | Argentinië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Laat het konijn volledig ontdooien en dep goed droog met keukenpapier.
-
Snij de ui in ringen en de pastinaken en wortelen in blokjes.
-
Verhit de olijfolie in een stoofpot. Bak het konijn met de ui aan alle kanten goudbruin.
-
Meng de groenten met de gedroogde vijgen of dadels in een stoofpot. Leg er de stukken konijn op.
-
Giet er de wijn langs de rand van de kookpot bij en voeg de kaneel toe. Verkruimel er het bouillonblokje over. Laat ± 1 u. 20 min. afgedekt sudderen. Serveer met aardappelen.
- Dit stoofpotje is nog lekkerder als u het de dag voordien klaarmaakt. - U kan dit recept ook in een tajine klaarmaken.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Vinea Crianza | Tempranillo | D.O. Cigales | Spanje Wijn Cuma Cabernet Sauvignon Organic | Michel Torino Estate | Cafayate Valley | Argentinië