- Bewaar
- Bewaar
Stoofpotje van varkensvlees met aardappelen
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Chianti D.O.C.G. Sensi Toscana - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Schil de wortelen en snij in schuine schijfjes van 1/2 cm dik.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een braadpan en bak het varkensstoofvlees 15 min. aan alle kanten goudbruin. Kruid met de kruidenmengeling voor stoofvlees.
-
Doe de aardappelen, de wortelen en de erwten in een grote snelkookpan. Doe er het vlees bovenop en kruid met de tijm en de laurier.
-
Overgiet met 2 L heet water en voeg de blokjes bouillon toe. Laat 20 min. sudderen. Kruid met peper en zout.
Geen snelkookpan in huis? Gaar het vlees dan 1 u. 30 min. in een gewone kookpot. Voeg de laatste 30 min. de aardappelen, wortelen en erwten toe. Roer goed.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Chianti D.O.C.G. Sensi Toscana - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Schil de wortelen en snij in schuine schijfjes van 1/2 cm dik.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een braadpan en bak het varkensstoofvlees 15 min. aan alle kanten goudbruin. Kruid met de kruidenmengeling voor stoofvlees.
-
Doe de aardappelen, de wortelen en de erwten in een grote snelkookpan. Doe er het vlees bovenop en kruid met de tijm en de laurier.
-
Overgiet met 2 L heet water en voeg de blokjes bouillon toe. Laat 20 min. sudderen. Kruid met peper en zout.
Geen snelkookpan in huis? Gaar het vlees dan 1 u. 30 min. in een gewone kookpot. Voeg de laatste 30 min. de aardappelen, wortelen en erwten toe. Roer goed.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Chianti D.O.C.G. Sensi Toscana - Italië