- Bewaar

- Bewaar
Stoofpotje van vis met venkel en prei
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Wijn La Fanfinette Rosé A.O.P. Côtes du Rhône
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 20 min.)
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Snij de prei in ringen van 1/2 cm.
-
Verwijder de harde kern van de venkels en snij ze in blokjes van max. 2 cm.
-
Snij de wortelen in schijfjes van max. 2 cm.
-
Schil de aardappelen en snij in 4 gelijke stukken.
-
Hou enkele takjes dille apart en snij de rest fijn.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grote kookpot met dikke bodem en stoof de prei, de wortelen, de venkel en het knoflook 5 min.
-
Voeg de aardappelen toe en overgiet met 5 dl water. Doe er het bouillonblokje bij en laat 20 min. afgedekt garen.
-
Voeg de stukken vis en de room toe en laat nog 5 min. garen op een zacht vuur. Kruid met de dille, peper en zout.
-
Afwerking:
-
Werk de borden af met een takje dille.
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Wijn La Fanfinette Rosé A.O.P. Côtes du Rhône
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 20 min.)
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Snij de prei in ringen van 1/2 cm.
-
Verwijder de harde kern van de venkels en snij ze in blokjes van max. 2 cm.
-
Snij de wortelen in schijfjes van max. 2 cm.
-
Schil de aardappelen en snij in 4 gelijke stukken.
-
Hou enkele takjes dille apart en snij de rest fijn.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grote kookpot met dikke bodem en stoof de prei, de wortelen, de venkel en het knoflook 5 min.
-
Voeg de aardappelen toe en overgiet met 5 dl water. Doe er het bouillonblokje bij en laat 20 min. afgedekt garen.
-
Voeg de stukken vis en de room toe en laat nog 5 min. garen op een zacht vuur. Kruid met de dille, peper en zout.
-
Afwerking:
-
Werk de borden af met een takje dille.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Wijn La Fanfinette Rosé A.O.P. Côtes du Rhône