- Bewaar

- Bewaar
Stoofpotje van zomergroenten met kaasburger
Onze drankensuggesties
Bier Keizer Karel Goud Blond Speciaalbier Wijn Argento Chardonnay Mendoza - Argentinië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Snij de courgettes en de aubergine in blokjes.
-
Snipper de rode uien en de lente-uitjes fijn.
-
Pers de halve citroen.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en roerbak de rode uien, de courgette en de aubergine 2 min. Voeg de paprikablokjes, de oregano, het basilicum, de lente-uitjes en 1 dl water toe. Laat 10 min. afgedekt sudderen en roer af en toe.
-
Doe er de kerstomaten, de uitgelekte kikkererwten, de suiker en het citroensap bij. Laat 6 min. sudderen en kruid met peper en zout. Voeg de diepgevroren kervel toe.
-
Verhit ondertussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kaasburgers goudbruin aan elke kant.
-
Afwerking:
-
Geef er rijst, couscous of pasta bij.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. Bereiding (25 min.) 1 Snij de ongeschilde courgette en de paprika in blokjes. Kook samen met de kikkererwten 20 min. in een bodempje water. 2 Pureer en voeg de plantaardige olie toe.
Onze drankensuggesties
Bier Keizer Karel Goud Blond Speciaalbier Wijn Argento Chardonnay Mendoza - Argentinië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Snij de courgettes en de aubergine in blokjes.
-
Snipper de rode uien en de lente-uitjes fijn.
-
Pers de halve citroen.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en roerbak de rode uien, de courgette en de aubergine 2 min. Voeg de paprikablokjes, de oregano, het basilicum, de lente-uitjes en 1 dl water toe. Laat 10 min. afgedekt sudderen en roer af en toe.
-
Doe er de kerstomaten, de uitgelekte kikkererwten, de suiker en het citroensap bij. Laat 6 min. sudderen en kruid met peper en zout. Voeg de diepgevroren kervel toe.
-
Verhit ondertussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kaasburgers goudbruin aan elke kant.
-
Afwerking:
-
Geef er rijst, couscous of pasta bij.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. Bereiding (25 min.) 1 Snij de ongeschilde courgette en de paprika in blokjes. Kook samen met de kikkererwten 20 min. in een bodempje water. 2 Pureer en voeg de plantaardige olie toe.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Keizer Karel Goud Blond Speciaalbier Wijn Argento Chardonnay Mendoza - Argentinië