- Bewaar

- Bewaar
Stoofvlees 'de France'
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Laat de boter en de olijfolie heet worden in een brede pan met dikke bodem. Laat de diepgevroren zilveruitjes en het in reepjes gesneden spek even kleuren.
-
Haal zilveruitjes en spek uit de pan en bak in de pan het stoofvlees aan. Voeg daarna de zilveruitjes en het spek weer toe, giet er de rode wijn bij en kruid met het fijngesnipperde teentje knoflook, tijm, laurier en peper. Dek de pan af en laat het stoofvlees nog 1 u 30 min. sudderen.
-
Bak de in vieren gesneden champignons 2 min. in een aparte pan en voeg ze bij het vlees. Laat nog 15 à 30 min. stoven. Bind de saus met in water opgelost maïszetmeel.
-
Afwerking:
-
Dien op met frietjes en een gemengde salade.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Laat de boter en de olijfolie heet worden in een brede pan met dikke bodem. Laat de diepgevroren zilveruitjes en het in reepjes gesneden spek even kleuren.
-
Haal zilveruitjes en spek uit de pan en bak in de pan het stoofvlees aan. Voeg daarna de zilveruitjes en het spek weer toe, giet er de rode wijn bij en kruid met het fijngesnipperde teentje knoflook, tijm, laurier en peper. Dek de pan af en laat het stoofvlees nog 1 u 30 min. sudderen.
-
Bak de in vieren gesneden champignons 2 min. in een aparte pan en voeg ze bij het vlees. Laat nog 15 à 30 min. stoven. Bind de saus met in water opgelost maïszetmeel.
-
Afwerking:
-
Dien op met frietjes en een gemengde salade.