- Bewaar

- Bewaar
Stoofvlees met gedroogd fruit en peperkoek
Onze drankensuggesties
Bier Postel blond Wijn Abadal Cabernet Franc-Tempranillo D.O. Pla de Bages Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snipper de uien fijn.
-
Snij de peperkoek in kleine stukjes.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een grote kookpot en laat de fijngesnipperde uien kleuren. Voeg de (diepgevroren) stukken vlees beetje bij beetje toe en laat langs alles kanten kleuren.
-
Bestrooi met de bloem en roer goed.
-
Overgiet met de bouillon en het druivensap. Voeg de suiker, de abrikozen en de pruimen toe. Kruid met het laurierblaadje, de tijm, peper en zout. Laat 1 u. sudderen op een zacht vuurtje.
-
Voeg de stukjes peperkoek toe en laat nog 30 min. verder gaar worden.
-
Afwerking:
-
Verwijder het laurierblaadje en verdeel het stoofvlees over de borden. Serveer met frietjes, kroketten of aardappelpuree en gestoofde boontjes of gestoofd witloof.
-
Als u wat meer tijd hebt, serveert u er groentepannenkoekjes bij.
Onze drankensuggesties
Bier Postel blond Wijn Abadal Cabernet Franc-Tempranillo D.O. Pla de Bages Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snipper de uien fijn.
-
Snij de peperkoek in kleine stukjes.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een grote kookpot en laat de fijngesnipperde uien kleuren. Voeg de (diepgevroren) stukken vlees beetje bij beetje toe en laat langs alles kanten kleuren.
-
Bestrooi met de bloem en roer goed.
-
Overgiet met de bouillon en het druivensap. Voeg de suiker, de abrikozen en de pruimen toe. Kruid met het laurierblaadje, de tijm, peper en zout. Laat 1 u. sudderen op een zacht vuurtje.
-
Voeg de stukjes peperkoek toe en laat nog 30 min. verder gaar worden.
-
Afwerking:
-
Verwijder het laurierblaadje en verdeel het stoofvlees over de borden. Serveer met frietjes, kroketten of aardappelpuree en gestoofde boontjes of gestoofd witloof.
-
Als u wat meer tijd hebt, serveert u er groentepannenkoekjes bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel blond Wijn Abadal Cabernet Franc-Tempranillo D.O. Pla de Bages Spanje