- Bewaar

- Bewaar
Strikjes met gerookte zalm, avocado en citroensaus
Onze drankensuggesties
Wijn Viré-Clessé A.C. Vieilles Vignes Cave de Viré Wijn Deze viré-clessé is een grote witte wijn, met lichtgouden kleur en fijne aroma's van exotisch en citrusfruit. Fris en fruitig boeket met indrukken van lichtgerookt hout. Wijn Château la France A.C. Bordeaux Blanc Wijn Een witte bordeaux: droog en nerveus. Met een aangenaam aroma en een subtiel boeket, typisch voor sauvignon blanc.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de gerookte zalm in dobbelsteentjes van 1 cm.
-
Snij de kerstomaatjes in vier.
-
Laat de druiven uitlekken en spoel onder water.
-
Hak de sjalot fijn.
-
Snij de komkommer in stukjes.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gedurende 12 min. in lichtjes gezouten water waaraan u wat olijfolie toevoegt. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat volledig afkoelen.
-
Bereid intussen de citroensaus. Breng het citroensap en de witte wijn samen met 1 dl water aan de kook. Kook de fijngehakte sjalot en komkommer gedurende 5 à 7 min. en mix fijn. Breng de vloeibare saus op smaak met 1 koffiel. dille.
-
Giet de koude pasta in een grote slakom en meng er de stukjes gerookte zalm, kerstomaatjes en druifjes onder. Kruid met peper en zout en roer goed om.
-
Snij de avocado's in blokjes en meng onder de pastasalade.
-
Overgiet rijkelijk met citroensaus en meng goed. Dien onmiddellijk op met stokbrood.
Onze drankensuggesties
Wijn Viré-Clessé A.C. Vieilles Vignes Cave de Viré Wijn Deze viré-clessé is een grote witte wijn, met lichtgouden kleur en fijne aroma's van exotisch en citrusfruit. Fris en fruitig boeket met indrukken van lichtgerookt hout. Wijn Château la France A.C. Bordeaux Blanc Wijn Een witte bordeaux: droog en nerveus. Met een aangenaam aroma en een subtiel boeket, typisch voor sauvignon blanc.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de gerookte zalm in dobbelsteentjes van 1 cm.
-
Snij de kerstomaatjes in vier.
-
Laat de druiven uitlekken en spoel onder water.
-
Hak de sjalot fijn.
-
Snij de komkommer in stukjes.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gedurende 12 min. in lichtjes gezouten water waaraan u wat olijfolie toevoegt. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat volledig afkoelen.
-
Bereid intussen de citroensaus. Breng het citroensap en de witte wijn samen met 1 dl water aan de kook. Kook de fijngehakte sjalot en komkommer gedurende 5 à 7 min. en mix fijn. Breng de vloeibare saus op smaak met 1 koffiel. dille.
-
Giet de koude pasta in een grote slakom en meng er de stukjes gerookte zalm, kerstomaatjes en druifjes onder. Kruid met peper en zout en roer goed om.
-
Snij de avocado's in blokjes en meng onder de pastasalade.
-
Overgiet rijkelijk met citroensaus en meng goed. Dien onmiddellijk op met stokbrood.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Viré-Clessé A.C. Vieilles Vignes Cave de Viré Wijn Deze viré-clessé is een grote witte wijn, met lichtgouden kleur en fijne aroma's van exotisch en citrusfruit. Fris en fruitig boeket met indrukken van lichtgerookt hout. Wijn Château la France A.C. Bordeaux Blanc Wijn Een witte bordeaux: droog en nerveus. Met een aangenaam aroma en een subtiel boeket, typisch voor sauvignon blanc.