- Bewaar

- Bewaar
Strikjespasta met tonijn en courgette
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de uien fijn.
-
Snij de ongeschilde courgettes in blokjes van 1 cm.
-
Prak de uitgelekte tonijn fijn met een vork.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit ondertussen de olijfolie in een grote kookpot en bak de fijngesnipperde uien glazig. Voeg de courgetteblokjes toe en laat 10 à 15 min. stoven.
-
Meng de verse kaas onder de groenten. Kruid met de Italiaanse kruidenmix, peper en zout.
-
Voeg de tonijn, de groentemacedoine en de farfalle toe. Laat even opwarmen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de uien fijn.
-
Snij de ongeschilde courgettes in blokjes van 1 cm.
-
Prak de uitgelekte tonijn fijn met een vork.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit ondertussen de olijfolie in een grote kookpot en bak de fijngesnipperde uien glazig. Voeg de courgetteblokjes toe en laat 10 à 15 min. stoven.
-
Meng de verse kaas onder de groenten. Kruid met de Italiaanse kruidenmix, peper en zout.
-
Voeg de tonijn, de groentemacedoine en de farfalle toe. Laat even opwarmen.