- Bewaar

- Bewaar
Surprisepakjes ham-kaas
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij elk vel brikdeeg in 4 gelijke punten.
-
Verdeel 1 koffiel. kruidenkaas over elke punt en leg er de geraspte kaas en de hamreepjes op. Kruid met peper.
-
Plooi dicht tot alles mooi verpakt is.
-
Laat de boter smelten en bestrijk er het deeg mee. Schik de pakjes op een ovenplaat.
-
Zet 15 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.
Dipsausje Dit lekkere dipsausje past bij dit brikdeegpakje. Plet 2 hardgekookte eitjes fijn met een vork en meng met 4 à 6 eetl. mayonaise. Kruid met peper en zout. Snipper een half bakje tuinkers fijn en meng onder de eiermengeling.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij elk vel brikdeeg in 4 gelijke punten.
-
Verdeel 1 koffiel. kruidenkaas over elke punt en leg er de geraspte kaas en de hamreepjes op. Kruid met peper.
-
Plooi dicht tot alles mooi verpakt is.
-
Laat de boter smelten en bestrijk er het deeg mee. Schik de pakjes op een ovenplaat.
-
Zet 15 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.
Dipsausje Dit lekkere dipsausje past bij dit brikdeegpakje. Plet 2 hardgekookte eitjes fijn met een vork en meng met 4 à 6 eetl. mayonaise. Kruid met peper en zout. Snipper een half bakje tuinkers fijn en meng onder de eiermengeling.