Sushi-boterhammetjes
Sushi-boterhammetjes

Sushi-boterhammetjes

Lunch
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 446 kcal
Vet 5.7 g
Koolhydraat 75.1 g
Eiwit 21.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de wortel, de ongeschilde halve appel en de halve sjalot in stukjes.

  3. Kook de wortel, de appel en de sjalot ± 15 min. gaar in een bodempje water, samen met het bouillonblokje. Giet af en mix tot een gladde massa. Laat afkoelen.

  4. Snij ondertussen de korsten van het toastbrood. Rol de sneetjes uit met een deegrol of een glazen fles.

  5. Schil de komkommer en snij in staafjes (1/2 cm breed en even lang als de sneden toastbrood).

  6. Besmeer het toastbrood met de wortelpasta. Schik er de sneetjes kipfilet op en leg in het midden 1 à 2 staafjes komkommer. Rol strak op en snij in 2 of 3 stukken.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de wortel, de ongeschilde halve appel en de halve sjalot in stukjes.

  3. Kook de wortel, de appel en de sjalot ± 15 min. gaar in een bodempje water, samen met het bouillonblokje. Giet af en mix tot een gladde massa. Laat afkoelen.

  4. Snij ondertussen de korsten van het toastbrood. Rol de sneetjes uit met een deegrol of een glazen fles.

  5. Schil de komkommer en snij in staafjes (1/2 cm breed en even lang als de sneden toastbrood).

  6. Besmeer het toastbrood met de wortelpasta. Schik er de sneetjes kipfilet op en leg in het midden 1 à 2 staafjes komkommer. Rol strak op en snij in 2 of 3 stukken.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 446 kcal
Vet 5.7 g
Koolhydraat 75.1 g
Eiwit 21.9 g

Bekijk het recept digitaal