- Bewaar

- Bewaar
Sushi-boterhammetjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de wortel, de ongeschilde halve appel en de halve sjalot in stukjes.
-
Kook de wortel, de appel en de sjalot ± 15 min. gaar in een bodempje water, samen met het bouillonblokje. Giet af en mix tot een gladde massa. Laat afkoelen.
-
Snij ondertussen de korsten van het toastbrood. Rol de sneetjes uit met een deegrol of een glazen fles.
-
Schil de komkommer en snij in staafjes (1/2 cm breed en even lang als de sneden toastbrood).
-
Besmeer het toastbrood met de wortelpasta. Schik er de sneetjes kipfilet op en leg in het midden 1 à 2 staafjes komkommer. Rol strak op en snij in 2 of 3 stukken.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de wortel, de ongeschilde halve appel en de halve sjalot in stukjes.
-
Kook de wortel, de appel en de sjalot ± 15 min. gaar in een bodempje water, samen met het bouillonblokje. Giet af en mix tot een gladde massa. Laat afkoelen.
-
Snij ondertussen de korsten van het toastbrood. Rol de sneetjes uit met een deegrol of een glazen fles.
-
Schil de komkommer en snij in staafjes (1/2 cm breed en even lang als de sneden toastbrood).
-
Besmeer het toastbrood met de wortelpasta. Schik er de sneetjes kipfilet op en leg in het midden 1 à 2 staafjes komkommer. Rol strak op en snij in 2 of 3 stukken.