- Bewaar

- Bewaar
Symfonie van feestelijke dessertjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de frambozencoulis, de frambozen, de pastinigebakjes en de profiteroles ontdooien.
-
Roer 3 eetl. mascarpone goed los met de eidooier, de amaretto en de zakjes vanillesuiker.
-
Bereiding:
-
U houdt het best alle ingrediënten binnen handbereik. Gebruik bij voorkeur grote borden (bijvoorbeeld onderzetborden van ± 30 cm diameter), dan heeft de mooie schikking nog meer effect.
-
Begin met de sausfantasie. Giet eerst een stip frambozencoulis op elk bord. Giet er een cirkel mascarponesaus rond en dan weer een cirkel frambozencoulis. Maak in totaal 7 cirkels. Voor het speciale effect in de saus, trekt u strepen met een mes, afwisselend van het middelpunt naar de buitenste cirkel en omgekeerd.
-
Schik 2 gebakjes en een profiterole naast de sausfantasie. Giet een beetje frambozencoulis over de profiterole. Vervolledig met een schijfje ijsgekoelde nougat en vul de ijscoupes met een bolletje ijs.
-
Versier met wat fruit: een schijfje kiwi, framboosjes, aardbeien, sterfruit, ananaskers, enz.
-
Afwerking:
-
Zeef wat cacao of bloemsuiker over het bord.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de frambozencoulis, de frambozen, de pastinigebakjes en de profiteroles ontdooien.
-
Roer 3 eetl. mascarpone goed los met de eidooier, de amaretto en de zakjes vanillesuiker.
-
Bereiding:
-
U houdt het best alle ingrediënten binnen handbereik. Gebruik bij voorkeur grote borden (bijvoorbeeld onderzetborden van ± 30 cm diameter), dan heeft de mooie schikking nog meer effect.
-
Begin met de sausfantasie. Giet eerst een stip frambozencoulis op elk bord. Giet er een cirkel mascarponesaus rond en dan weer een cirkel frambozencoulis. Maak in totaal 7 cirkels. Voor het speciale effect in de saus, trekt u strepen met een mes, afwisselend van het middelpunt naar de buitenste cirkel en omgekeerd.
-
Schik 2 gebakjes en een profiterole naast de sausfantasie. Giet een beetje frambozencoulis over de profiterole. Vervolledig met een schijfje ijsgekoelde nougat en vul de ijscoupes met een bolletje ijs.
-
Versier met wat fruit: een schijfje kiwi, framboosjes, aardbeien, sterfruit, ananaskers, enz.
-
Afwerking:
-
Zeef wat cacao of bloemsuiker over het bord.