- Bewaar

- Bewaar
Taboulé `maison'
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de steeltjes van de waterkers.
-
Snipper het bieslook en de peterselie fijn.
-
Snij de gebraden rosbief in fijne reepjes van ± 1 cm.
-
Snij de kerstomaatjes in vier.
-
Bereiding:
-
Breng 2 dl water aan de kook en giet over het tarwegriesmeel. Laat het tarwegriesmeel zwellen tot alle vocht opgenomen is. Laat afkoelen.
-
Roer de olijfolie onder het tarwe-griesmeel en meng er de waterkers en de verse kruiden onder. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de taboulé over 6 glaasjes en leg er enkele fijne reepjes rosbief op. Garneer met 1 à 2 kwartjes kerstomaat.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de steeltjes van de waterkers.
-
Snipper het bieslook en de peterselie fijn.
-
Snij de gebraden rosbief in fijne reepjes van ± 1 cm.
-
Snij de kerstomaatjes in vier.
-
Bereiding:
-
Breng 2 dl water aan de kook en giet over het tarwegriesmeel. Laat het tarwegriesmeel zwellen tot alle vocht opgenomen is. Laat afkoelen.
-
Roer de olijfolie onder het tarwe-griesmeel en meng er de waterkers en de verse kruiden onder. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de taboulé over 6 glaasjes en leg er enkele fijne reepjes rosbief op. Garneer met 1 à 2 kwartjes kerstomaat.