- Bewaar

- Bewaar
Taboulé met aubergine, munt en pistache
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat het griesmeel zwellen in kokend water (tijd: zie verpakking). Laat afkoelen.
-
Snij de groene paprika en aubergine in heel kleine blokjes.
-
Verhit 3 eetl. olijfolie in een kookpan en roerbak de aubergineblokjes gedurende 8 min. Kruid met paprikapoeder, cayennepeper en peper en zout.
-
Snij de avocado's in blokjes en besprenkel met citroensap.
-
Snipper de munt en de lente-uitjes fijn.
-
Hak de pistachenootjes fijn.
-
Rasp de wortelen en besprenkel met limoensap.
-
Snij de abrikozen in kleine stukjes.
-
Bereiding:
-
Meng alle ingrediënten voor de salade. Voeg de blokjes avocado pas als laatste toe. Kruid met peper en zout en besprenkel met 2 eetl. olijfolie.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat het griesmeel zwellen in kokend water (tijd: zie verpakking). Laat afkoelen.
-
Snij de groene paprika en aubergine in heel kleine blokjes.
-
Verhit 3 eetl. olijfolie in een kookpan en roerbak de aubergineblokjes gedurende 8 min. Kruid met paprikapoeder, cayennepeper en peper en zout.
-
Snij de avocado's in blokjes en besprenkel met citroensap.
-
Snipper de munt en de lente-uitjes fijn.
-
Hak de pistachenootjes fijn.
-
Rasp de wortelen en besprenkel met limoensap.
-
Snij de abrikozen in kleine stukjes.
-
Bereiding:
-
Meng alle ingrediënten voor de salade. Voeg de blokjes avocado pas als laatste toe. Kruid met peper en zout en besprenkel met 2 eetl. olijfolie.