- Bewaar

- Bewaar
Taboulé met rucola en kleurige groentjes
Onze drankensuggesties
Wijn Argento Chardonnay Argentinië Wijn Bezit heerlijke aroma's van rijp tropisch en citrusfruit. In de mond sappig fruitig en heerlijk verfrissend. Wijn Tokay Pinot Gris Roemerberg A.C. Alsace Wijn Grote witte wijn uit het hart van de Elzas. Bezit een mooi gele kleur en een intense neus van bloemetjes en wit fruit (abrikoos). Volle, sappige smaak en lange afdronk.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de kaasblokjes uitlekken op keukenpapier.
-
Bereiding:
-
Breng 3 dl lichtgezouten water aan de kook. Doe het tarwegriesmeel in een slakom en overgiet met kokend water. Laat 7 min. zwellen. Roer tussendoor eens om zodat het niet te veel aan elkaar kleeft.
-
Kook intussen de peultjes (diepvries niet ontdooien, kooktijd 5 min.) gedurende 10 min. in lichtgezouten water. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat volledig afkoelen.
-
Snij de champignons in dunne schijfjes. Snij de sjalot fijn. Hak de rucola grof. Laat de maïs en de kikkererwten uitlekken.
-
Meng de kaasblokjes, de maïs, de kikkererwten, de rucola, de sjalot, de walnoten, de champignons en de peultjes onder het tarwegriesmeel.
-
Breng op smaak met de notenolie, 5 eetl. olie uit de bokaal kaasblokjes en peper en zout.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op en geef er, naar smaak, sneetjes bruin brood bij.
Onze drankensuggesties
Wijn Argento Chardonnay Argentinië Wijn Bezit heerlijke aroma's van rijp tropisch en citrusfruit. In de mond sappig fruitig en heerlijk verfrissend. Wijn Tokay Pinot Gris Roemerberg A.C. Alsace Wijn Grote witte wijn uit het hart van de Elzas. Bezit een mooi gele kleur en een intense neus van bloemetjes en wit fruit (abrikoos). Volle, sappige smaak en lange afdronk.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de kaasblokjes uitlekken op keukenpapier.
-
Bereiding:
-
Breng 3 dl lichtgezouten water aan de kook. Doe het tarwegriesmeel in een slakom en overgiet met kokend water. Laat 7 min. zwellen. Roer tussendoor eens om zodat het niet te veel aan elkaar kleeft.
-
Kook intussen de peultjes (diepvries niet ontdooien, kooktijd 5 min.) gedurende 10 min. in lichtgezouten water. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat volledig afkoelen.
-
Snij de champignons in dunne schijfjes. Snij de sjalot fijn. Hak de rucola grof. Laat de maïs en de kikkererwten uitlekken.
-
Meng de kaasblokjes, de maïs, de kikkererwten, de rucola, de sjalot, de walnoten, de champignons en de peultjes onder het tarwegriesmeel.
-
Breng op smaak met de notenolie, 5 eetl. olie uit de bokaal kaasblokjes en peper en zout.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op en geef er, naar smaak, sneetjes bruin brood bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Argento Chardonnay Argentinië Wijn Bezit heerlijke aroma's van rijp tropisch en citrusfruit. In de mond sappig fruitig en heerlijk verfrissend. Wijn Tokay Pinot Gris Roemerberg A.C. Alsace Wijn Grote witte wijn uit het hart van de Elzas. Bezit een mooi gele kleur en een intense neus van bloemetjes en wit fruit (abrikoos). Volle, sappige smaak en lange afdronk.