In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Laat de vis volledig ontdooien, dep droog en snij in blokjes van 1/2 cm. Snipper het bieslook fijn (hou enkele sprietjes apart). Breng de zalmblokjes op smaak met het limoensap, bieslook, peper en zout. Zet koel weg.
Snij ondertussen de bloemkool in roosjes en kook 10 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en prak fijn met een vork. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout.
Voeg de olijfolie toe aan de bloemkool en verdeel over glaasjes.
Leg er de gemarineerde zalmblokjes op en garneer met enkele sprietjes bieslook.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Laat de vis volledig ontdooien, dep droog en snij in blokjes van 1/2 cm. Snipper het bieslook fijn (hou enkele sprietjes apart). Breng de zalmblokjes op smaak met het limoensap, bieslook, peper en zout. Zet koel weg.
Snij ondertussen de bloemkool in roosjes en kook 10 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en prak fijn met een vork. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout.
Voeg de olijfolie toe aan de bloemkool en verdeel over glaasjes.
Leg er de gemarineerde zalmblokjes op en garneer met enkele sprietjes bieslook.