- Bewaar

- Bewaar
Taboulé van wortelen met pepersteak
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Hardys 'Nottage Hill' Shiraz Australië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de wortelen in schuine schijfjes van 1 cm dik.
-
Pluk de blaadjes van de takjes munt en snipper fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de wortelen samen met de takjes tijm 10 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Doe intussen de bulgur in een kom en overgiet met de hete bouillon. Dek af met een propere keukenhanddoek en laat 10 à 15 min. zwellen. Roer los met een vork.
-
Smelt de boter in een braadpan en bak de pepersteaks 2 min. goudbruin aan elke kant. Zet het vuur lager en laat de steaks verder garen naar smaak. Kruid met een beetje zout. Haal uit de pan en hou warm.
-
Giet 1 dl water in de pan en schraap de braadresten los met een houten lepel.
-
Roer de vloeibare honing, de olijfolie, de munt en de wortelen onder de bulgur.
-
Afwerking:
-
Verdeel de bulgur met de wortelen over de borden. Snij de steaks in schuine sneetjes en verdeel over de borden. Lepel er wat braadvocht over.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (20 min.) 1 Schil 100 g wortelen en snij in stukjes. 2 Kook of stoom de wortelen, 30 g bulgur, de blaadjes van 1 takje munt en 30 g steak (zonder de peper) 15 min. gaar. 3 Mix fijn met 1 koffiel. plantaardige olie.
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Hardys 'Nottage Hill' Shiraz Australië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de wortelen in schuine schijfjes van 1 cm dik.
-
Pluk de blaadjes van de takjes munt en snipper fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de wortelen samen met de takjes tijm 10 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Doe intussen de bulgur in een kom en overgiet met de hete bouillon. Dek af met een propere keukenhanddoek en laat 10 à 15 min. zwellen. Roer los met een vork.
-
Smelt de boter in een braadpan en bak de pepersteaks 2 min. goudbruin aan elke kant. Zet het vuur lager en laat de steaks verder garen naar smaak. Kruid met een beetje zout. Haal uit de pan en hou warm.
-
Giet 1 dl water in de pan en schraap de braadresten los met een houten lepel.
-
Roer de vloeibare honing, de olijfolie, de munt en de wortelen onder de bulgur.
-
Afwerking:
-
Verdeel de bulgur met de wortelen over de borden. Snij de steaks in schuine sneetjes en verdeel over de borden. Lepel er wat braadvocht over.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (20 min.) 1 Schil 100 g wortelen en snij in stukjes. 2 Kook of stoom de wortelen, 30 g bulgur, de blaadjes van 1 takje munt en 30 g steak (zonder de peper) 15 min. gaar. 3 Mix fijn met 1 koffiel. plantaardige olie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Hardys 'Nottage Hill' Shiraz Australië