- Bewaar

- Bewaar
Taco's met gemarineerde runderreepjes en tzatziki van radijzen
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Argento Rosé Mendoza Argentinië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Voorbereiding (20 min.)
-
Schil de zoete aardappelen en snij in blokjes.
-
Rasp de radijzen grof en pers het knoflook.
-
Snij de venkel in 4 en verwijder de harde kern. Snij de rest in fijne reepjes.
-
Snij de komkommer in heel fijne schijfjes.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de zoete aardappelen ± 10 min. op een zacht vuur. Kruid met de tijm, peper en zout.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een andere pan en bak de runderreepjes ± 5 min. op een hoog vuur.
-
Meng de radijzen met het knoflook, de yoghurt en 1 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Vul de taco's met het vlees, de komkommer en de venkel. Lepel er wat tzatziki van radijzen op.
-
Afwerking:
-
Werk af met de koriander en geef er de gebakken zoete aardappelen bij.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Argento Rosé Mendoza Argentinië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Voorbereiding (20 min.)
-
Schil de zoete aardappelen en snij in blokjes.
-
Rasp de radijzen grof en pers het knoflook.
-
Snij de venkel in 4 en verwijder de harde kern. Snij de rest in fijne reepjes.
-
Snij de komkommer in heel fijne schijfjes.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de zoete aardappelen ± 10 min. op een zacht vuur. Kruid met de tijm, peper en zout.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een andere pan en bak de runderreepjes ± 5 min. op een hoog vuur.
-
Meng de radijzen met het knoflook, de yoghurt en 1 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Vul de taco's met het vlees, de komkommer en de venkel. Lepel er wat tzatziki van radijzen op.
-
Afwerking:
-
Werk af met de koriander en geef er de gebakken zoete aardappelen bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Argento Rosé Mendoza Argentinië