- Bewaar

- Bewaar
Taco's met gemarineerde scampi's, rodekool en avocado-mangosalsa
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Roodeberg KWV Western Cape - Zuid-Afrika
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de scampi's oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Snij de halve rodekool heel fijn.
-
Schil de wortel en rasp fijn.
-
Schil de mango en snij het vruchtvlees in heel kleine blokjes. Snij de tomaten en het vruchtvlees van de avocado in even kleine blokjes.
-
Pers de limoen en sprenkel de helft van het sap over de avocadoblokjes.
-
Snipper de rode ui en de koriander fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Doe de rodekool samen met de wortel en de helft van de koriander in een mengkom. Kruid de Griekse yoghurt met zwarte peper en zout en meng onder de rodekool.
-
Doe de mango, de tomaat, de avocado en de rest van de koriander in een andere mengkom en meng er de rest van het limoensap en de rode ui onder.
-
Meng de tacokruiden en de olijfolie goed onder de scampi's. Verhit een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof, en bak de scampi's ± 3 min. op een hoog vuur.
-
Leg intussen de taco's op een bakplaat met bakpapier en verwarm 2 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Neem de taco's uit de oven en schep er de rodekool, de scampi's en de avocado-mangosalsa in.
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Roodeberg KWV Western Cape - Zuid-Afrika
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de scampi's oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Snij de halve rodekool heel fijn.
-
Schil de wortel en rasp fijn.
-
Schil de mango en snij het vruchtvlees in heel kleine blokjes. Snij de tomaten en het vruchtvlees van de avocado in even kleine blokjes.
-
Pers de limoen en sprenkel de helft van het sap over de avocadoblokjes.
-
Snipper de rode ui en de koriander fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Doe de rodekool samen met de wortel en de helft van de koriander in een mengkom. Kruid de Griekse yoghurt met zwarte peper en zout en meng onder de rodekool.
-
Doe de mango, de tomaat, de avocado en de rest van de koriander in een andere mengkom en meng er de rest van het limoensap en de rode ui onder.
-
Meng de tacokruiden en de olijfolie goed onder de scampi's. Verhit een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof, en bak de scampi's ± 3 min. op een hoog vuur.
-
Leg intussen de taco's op een bakplaat met bakpapier en verwarm 2 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Neem de taco's uit de oven en schep er de rodekool, de scampi's en de avocado-mangosalsa in.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Roodeberg KWV Western Cape - Zuid-Afrika