- Bewaar

- Bewaar
Taco's met kip, maïsslaatje en zoeteaardappelfrieten
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Jean Loron `Les Sablons Rouges' A.O.P. Régnié
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Schil de zoete aardappelen en snij in frieten van 1,5 cm dik.
-
Snij de kipfilets in blokjes en bestrooi met de kippenkruiden.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Snij de tomaat in blokjes.
-
Snipper de rode uien en de blaadjes koriander fijn.
-
Spoel de maïs onder koud water en laat uitlekken.
-
Bereiding:
-
Verdeel de zoete aardappelen over een bakplaat met bakpapier en besprenkel met 3 eetl. olijfolie, peper en zout. Meng goed en zet 30 min. in de voorverwarmde oven. Roer halverwege nog eens goed door elkaar.
-
Meng intussen de maïs met de paprika, de tomaat, de rode uien en de koriander. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de kippenblokjes 5 min. goudbruin aan alle kanten.
-
Afwerking:
-
Vul de taco's met ijsbergsla, kip en het maïsslaatje. Geef er de guacamole en de zoeteaardappelfrieten bij.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Jean Loron `Les Sablons Rouges' A.O.P. Régnié
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Schil de zoete aardappelen en snij in frieten van 1,5 cm dik.
-
Snij de kipfilets in blokjes en bestrooi met de kippenkruiden.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Snij de tomaat in blokjes.
-
Snipper de rode uien en de blaadjes koriander fijn.
-
Spoel de maïs onder koud water en laat uitlekken.
-
Bereiding:
-
Verdeel de zoete aardappelen over een bakplaat met bakpapier en besprenkel met 3 eetl. olijfolie, peper en zout. Meng goed en zet 30 min. in de voorverwarmde oven. Roer halverwege nog eens goed door elkaar.
-
Meng intussen de maïs met de paprika, de tomaat, de rode uien en de koriander. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de kippenblokjes 5 min. goudbruin aan alle kanten.
-
Afwerking:
-
Vul de taco's met ijsbergsla, kip en het maïsslaatje. Geef er de guacamole en de zoeteaardappelfrieten bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Jean Loron `Les Sablons Rouges' A.O.P. Régnié