Taco's met veggieballetjes en kleurrijk slaatje
Taco's met veggieballetjes en kleurrijk slaatje

Taco's met veggieballetjes en kleurrijk slaatje

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 595 kcal
Vet 18.9 g
Verzadigd vet 4.2 g
Koolhydraat 68.6 g
Suiker 24.5 g
Vezel 9 g
Eiwit 33.1 g
Zout 3.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat de rode bieten uitlekken en snij in blokjes.

  3. Spoel de maïs onder stromend water en laat uitlekken.

  4. Snipper de koriander fijn.

  5. Snipper de lente-uitjes fijn.

  6. Pers de limoen.

  7. Bereiding:
  8. Verhit de olijfolie in een pan en roerbak de vegetarishe balletjes 4 à 6 min. Haal uit de pan en snij in schijfjes.

  9. Maak intussen de dressing: meng het limoensap, de honing en de mosterd onder de kefir. Kruid met peper en zout.

  10. Meng de maïs, de rode bieten en de lente-uitjes onder de wittekool.

  11. Vul de taco's met het slaatje en de vegetarische balletjes. Lepel er de dressing over en werk af met de koriander.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat de rode bieten uitlekken en snij in blokjes.

  3. Spoel de maïs onder stromend water en laat uitlekken.

  4. Snipper de koriander fijn.

  5. Snipper de lente-uitjes fijn.

  6. Pers de limoen.

  7. Bereiding:
  8. Verhit de olijfolie in een pan en roerbak de vegetarishe balletjes 4 à 6 min. Haal uit de pan en snij in schijfjes.

  9. Maak intussen de dressing: meng het limoensap, de honing en de mosterd onder de kefir. Kruid met peper en zout.

  10. Meng de maïs, de rode bieten en de lente-uitjes onder de wittekool.

  11. Vul de taco's met het slaatje en de vegetarische balletjes. Lepel er de dressing over en werk af met de koriander.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 595 kcal
Vet 18.9 g
Verzadigd vet 4.2 g
Koolhydraat 68.6 g
Suiker 24.5 g
Vezel 9 g
Eiwit 33.1 g
Zout 3.2 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Black Cottage Pinot Noir Marlborough - Nieuw-Zeeland

Bekijk het recept digitaal