- Bewaar

- Bewaar
Taco's met veggieballetjes en kleurrijk slaatje
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Black Cottage Pinot Noir Marlborough - Nieuw-Zeeland
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de rode bieten uitlekken en snij in blokjes.
-
Spoel de maïs onder stromend water en laat uitlekken.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Pers de limoen.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan en roerbak de vegetarishe balletjes 4 à 6 min. Haal uit de pan en snij in schijfjes.
-
Maak intussen de dressing: meng het limoensap, de honing en de mosterd onder de kefir. Kruid met peper en zout.
-
Meng de maïs, de rode bieten en de lente-uitjes onder de wittekool.
-
Vul de taco's met het slaatje en de vegetarische balletjes. Lepel er de dressing over en werk af met de koriander.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Black Cottage Pinot Noir Marlborough - Nieuw-Zeeland
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de rode bieten uitlekken en snij in blokjes.
-
Spoel de maïs onder stromend water en laat uitlekken.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Pers de limoen.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan en roerbak de vegetarishe balletjes 4 à 6 min. Haal uit de pan en snij in schijfjes.
-
Maak intussen de dressing: meng het limoensap, de honing en de mosterd onder de kefir. Kruid met peper en zout.
-
Meng de maïs, de rode bieten en de lente-uitjes onder de wittekool.
-
Vul de taco's met het slaatje en de vegetarische balletjes. Lepel er de dressing over en werk af met de koriander.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Black Cottage Pinot Noir Marlborough - Nieuw-Zeeland