Tagliatelle forestière
Tagliatelle forestière

Tagliatelle forestière

15 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 709 kcal
Vet 32.7 g
Koolhydraat 68.4 g
Eiwit 30.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Verhit 1 eetl. boter in een braadpan en bak er de spekblokjes krokant in.

  2. Klop 2 eieren los en kruid met nootmuskaat, peper en zout.

  3. Breng intussen een grote pan lichtgezouten water aan de kook en doe er de tagliatelle in. Laat 5 min. goed doorkoken. Doe er de diepgevroren Forestière-pangroenten bij en breng weer aan de kook.

  4. Giet af en laat goed uitlekken.

  5. Doe de geklopte eieren bij de hete tagliatelle en schep om tot de eieren romig worden. Doe er ten slotte de spekblokjes en de tomatenblokjes bij.

  6. Dien meteen op (niet meer op het vuur zetten).

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Verhit 1 eetl. boter in een braadpan en bak er de spekblokjes krokant in.

  2. Klop 2 eieren los en kruid met nootmuskaat, peper en zout.

  3. Breng intussen een grote pan lichtgezouten water aan de kook en doe er de tagliatelle in. Laat 5 min. goed doorkoken. Doe er de diepgevroren Forestière-pangroenten bij en breng weer aan de kook.

  4. Giet af en laat goed uitlekken.

  5. Doe de geklopte eieren bij de hete tagliatelle en schep om tot de eieren romig worden. Doe er ten slotte de spekblokjes en de tomatenblokjes bij.

  6. Dien meteen op (niet meer op het vuur zetten).

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 709 kcal
Vet 32.7 g
Koolhydraat 68.4 g
Eiwit 30.2 g

Bekijk het recept digitaal