- Bewaar

- Bewaar
Tagliatelle forestière
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Verhit 1 eetl. boter in een braadpan en bak er de spekblokjes krokant in.
-
Klop 2 eieren los en kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Breng intussen een grote pan lichtgezouten water aan de kook en doe er de tagliatelle in. Laat 5 min. goed doorkoken. Doe er de diepgevroren Forestière-pangroenten bij en breng weer aan de kook.
-
Giet af en laat goed uitlekken.
-
Doe de geklopte eieren bij de hete tagliatelle en schep om tot de eieren romig worden. Doe er ten slotte de spekblokjes en de tomatenblokjes bij.
-
Dien meteen op (niet meer op het vuur zetten).
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Verhit 1 eetl. boter in een braadpan en bak er de spekblokjes krokant in.
-
Klop 2 eieren los en kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Breng intussen een grote pan lichtgezouten water aan de kook en doe er de tagliatelle in. Laat 5 min. goed doorkoken. Doe er de diepgevroren Forestière-pangroenten bij en breng weer aan de kook.
-
Giet af en laat goed uitlekken.
-
Doe de geklopte eieren bij de hete tagliatelle en schep om tot de eieren romig worden. Doe er ten slotte de spekblokjes en de tomatenblokjes bij.
-
Dien meteen op (niet meer op het vuur zetten).