- Bewaar

- Bewaar
Tagliatelle met boerenworst en groenten
Onze drankensuggesties
Wijn Yamantiev's Merlot-Cabernet Ivailovgrad - Bulgarije Bier Fagnes Tripel Sterk blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Snij de broccoli in kleine roosjes. Schil de steel en snij in kleine blokjes. Kook de roosjes en de blokjes 5 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Schep met een schuimspaan uit de kookpot en laat uitlekken.
-
Snij de uien in ringen en pers het knoflook.
-
Snij de courgette in de lengte in 4 en vervolgens in stukjes van 1/2 cm.
-
Snij de paprika in de lengte in 2 en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. Snij in fijne repen.
-
Kook de pasta in het water van de broccoli (kooktijd: zie verpakking).
-
Snij intussen de worsten in stukken van 3 cm. Verhit de helft van de olijfolie in een pan en bak de worst 5 min. goudbruin. Haal uit de pan.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een pan en bak de ui en het knoflook 3 min. Voeg de courgette en de paprika toe en laat 7 min. stoven. Roer regelmatig. Giet er de balsamicoazijn bij en laat volledig verdampen. Voeg de tomatenpulp toe en laat nog even stoven.
-
Giet de pasta af en meng onder de groentesaus. Meng er de stukken worst en de broccoli onder.
-
Snipper de oregano fijn en strooi over de pastaschotel.
-
Verdeel over diepe borden en bestrooi met de geraspte kaas.
Onze drankensuggesties
Wijn Yamantiev's Merlot-Cabernet Ivailovgrad - Bulgarije Bier Fagnes Tripel Sterk blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Snij de broccoli in kleine roosjes. Schil de steel en snij in kleine blokjes. Kook de roosjes en de blokjes 5 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Schep met een schuimspaan uit de kookpot en laat uitlekken.
-
Snij de uien in ringen en pers het knoflook.
-
Snij de courgette in de lengte in 4 en vervolgens in stukjes van 1/2 cm.
-
Snij de paprika in de lengte in 2 en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. Snij in fijne repen.
-
Kook de pasta in het water van de broccoli (kooktijd: zie verpakking).
-
Snij intussen de worsten in stukken van 3 cm. Verhit de helft van de olijfolie in een pan en bak de worst 5 min. goudbruin. Haal uit de pan.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een pan en bak de ui en het knoflook 3 min. Voeg de courgette en de paprika toe en laat 7 min. stoven. Roer regelmatig. Giet er de balsamicoazijn bij en laat volledig verdampen. Voeg de tomatenpulp toe en laat nog even stoven.
-
Giet de pasta af en meng onder de groentesaus. Meng er de stukken worst en de broccoli onder.
-
Snipper de oregano fijn en strooi over de pastaschotel.
-
Verdeel over diepe borden en bestrooi met de geraspte kaas.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Yamantiev's Merlot-Cabernet Ivailovgrad - Bulgarije Bier Fagnes Tripel Sterk blond bier