- Bewaar

- Bewaar
Tagliatelle met chinese kool en broodcrumble
Onze drankensuggesties
Bier Le Fort Tripel Sterk blond bier Wijn El Coto Rosado D.O.C. Rioja Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Rasp de parmezaan.
-
Rasp de schil van de halve citroen (niet het wit) en pers hem.
-
Snipper de platte peterselie, het knoflook en de sjalot fijn.
-
Snij de Chinese kool in hele dunne repen.
-
Snij het brood in kleine blokjes.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Meng het brood met de helft van het knoflook en 2 eetl. olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout. Verdeel over een bakplaat met bakpapier en leg er de pancetta naast. Zet ± 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en hou 1 dl kookvocht opzij.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de sjalot en de rest van het knoflook glazig. Voeg de Chinese kool toe en laat ± 10 min. stoven. Voeg het citroensap en de zeste toe en laat nog even opwarmen.
-
Meng de room onder de Chinese kool en voeg de tagliatelle toe. Meng alles goed en voeg het kookvocht toe. Kruid met zwarte peper. Meng er de parmezaan onder.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de broodcrumble. Verkruimel er de gebakken pancetta over en bestrooi met de platte peterselie.
Onze drankensuggesties
Bier Le Fort Tripel Sterk blond bier Wijn El Coto Rosado D.O.C. Rioja Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Rasp de parmezaan.
-
Rasp de schil van de halve citroen (niet het wit) en pers hem.
-
Snipper de platte peterselie, het knoflook en de sjalot fijn.
-
Snij de Chinese kool in hele dunne repen.
-
Snij het brood in kleine blokjes.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Meng het brood met de helft van het knoflook en 2 eetl. olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout. Verdeel over een bakplaat met bakpapier en leg er de pancetta naast. Zet ± 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en hou 1 dl kookvocht opzij.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de sjalot en de rest van het knoflook glazig. Voeg de Chinese kool toe en laat ± 10 min. stoven. Voeg het citroensap en de zeste toe en laat nog even opwarmen.
-
Meng de room onder de Chinese kool en voeg de tagliatelle toe. Meng alles goed en voeg het kookvocht toe. Kruid met zwarte peper. Meng er de parmezaan onder.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de broodcrumble. Verkruimel er de gebakken pancetta over en bestrooi met de platte peterselie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Le Fort Tripel Sterk blond bier Wijn El Coto Rosado D.O.C. Rioja Spanje