- Bewaar

- Bewaar
Tagliatelle met falafel en pittige groenten
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. `La Cala' Sella & Mosca Sardegna - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Snipper de peterselie fijn en meng met het citroensap en 3 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak het knoflook glazig.
-
Voeg de diepgevroren wortelschijfjes toe en kruid met de ras el hanout. Laat 5 min. stoven op een zacht vuur.
-
Voeg de diepgevroren courgetteschijven toe en giet er de groentebouillon over. Dek af en laat 5 à 7 min. verder garen.
-
Kruid met peper, zout en eventueel nog wat ras el hanout. Als de bereiding te vloeibaar is, haal dan het deksel van de kookpot en laat nog even garen. Of bind met wat instantsausbinder.
-
Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de diepgevroren falafels samen met de fijngesnipperde ui 5 à 10 min. Draai halverwege de baktijd om.
-
Giet de pasta af en meng er de peterselie-olie onder.
Nog groenten over? Wortel en courgette zijn altijd een goede combinatie. Stoof ze en kruid ze met Provençaalse kruiden. Dan passen ze perfect bij een stukje kip. Of combineer ze met aardappelen en een pittige kaas in een vegetarische ovenschotel. U kan restjes van deze groenten natuurlijk ook altijd verwerken in soep.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. `La Cala' Sella & Mosca Sardegna - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Snipper de peterselie fijn en meng met het citroensap en 3 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak het knoflook glazig.
-
Voeg de diepgevroren wortelschijfjes toe en kruid met de ras el hanout. Laat 5 min. stoven op een zacht vuur.
-
Voeg de diepgevroren courgetteschijven toe en giet er de groentebouillon over. Dek af en laat 5 à 7 min. verder garen.
-
Kruid met peper, zout en eventueel nog wat ras el hanout. Als de bereiding te vloeibaar is, haal dan het deksel van de kookpot en laat nog even garen. Of bind met wat instantsausbinder.
-
Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de diepgevroren falafels samen met de fijngesnipperde ui 5 à 10 min. Draai halverwege de baktijd om.
-
Giet de pasta af en meng er de peterselie-olie onder.
Nog groenten over? Wortel en courgette zijn altijd een goede combinatie. Stoof ze en kruid ze met Provençaalse kruiden. Dan passen ze perfect bij een stukje kip. Of combineer ze met aardappelen en een pittige kaas in een vegetarische ovenschotel. U kan restjes van deze groenten natuurlijk ook altijd verwerken in soep.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. `La Cala' Sella & Mosca Sardegna - Italië