- Bewaar

- Bewaar
Tagliatelle met pancetta, erwten en kruidenkaas
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Speciaalbier Wijn Monferrato D.O.C. - La Vespa - Michele Chiarlo - Piemonte - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Kook intussen de diepgevroren erwten 2 à 3 min. in licht gezouten water. Bewaar 1 dl van het kookvocht. Giet de rest af en zet opzij.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de sneetjes pancetta tot ze mooi gekleurd en krokant zijn.
-
Snipper intussen de sjalotten fijn en voeg toe aan de pancetta. Stoof 5 min. glazig op een zacht vuur.
-
Roer de kruidenkaas en de tijm onder de pancetta en de sjalotten. Voeg het kookvocht van de erwten toe en laat 5 min. stoven.
-
Rits intussen de blaadjes munt van de takjes en hak grof.
-
Voeg de erwten toe aan de kruidensaus en laat 3 min. sudderen op een zacht vuur. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Meng de pasta onder de saus en werk af met de grofgehakte muntblaadjes.
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Speciaalbier Wijn Monferrato D.O.C. - La Vespa - Michele Chiarlo - Piemonte - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Kook intussen de diepgevroren erwten 2 à 3 min. in licht gezouten water. Bewaar 1 dl van het kookvocht. Giet de rest af en zet opzij.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de sneetjes pancetta tot ze mooi gekleurd en krokant zijn.
-
Snipper intussen de sjalotten fijn en voeg toe aan de pancetta. Stoof 5 min. glazig op een zacht vuur.
-
Roer de kruidenkaas en de tijm onder de pancetta en de sjalotten. Voeg het kookvocht van de erwten toe en laat 5 min. stoven.
-
Rits intussen de blaadjes munt van de takjes en hak grof.
-
Voeg de erwten toe aan de kruidensaus en laat 3 min. sudderen op een zacht vuur. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Meng de pasta onder de saus en werk af met de grofgehakte muntblaadjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Speciaalbier Wijn Monferrato D.O.C. - La Vespa - Michele Chiarlo - Piemonte - Italië