Tagliatelle met ratatouille en vegetarische burgers
Tagliatelle met ratatouille en vegetarische burgers

Tagliatelle met ratatouille en vegetarische burgers

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 653 kcal
Vet 13.2 g
Koolhydraat 103.7 g
Eiwit 29.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Verwijder de pitjes en witte zaadlijsten uit de paprika en snij in stukjes.

  3. Snij de halve aubergine en courgette in blokjes van 1 cm.

  4. Verwijder de pitjes uit de tomaten en snij in blokjes van 2 cm.

  5. Hak de olijven grof.

  6. Snipper de sjalot en het knoflookteentje fijn.

  7. Bereiding:
  8. Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de sjalot en het knoflook glazig.

  9. Voeg de blokjes aubergine en courgette toe, samen met de stukjes paprika, de oregano, de tijm en de cayennepeper. Laat 1 min. bakken op een hevig vuur.

  10. Doe er de tomatenblokjes en de grof gehakte olijven bij, en laat 15 min. sudderen op een matig vuur. Kruid met peper en zout.

  11. Kook ondertussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  12. Rooster de burgers 2 à 3 min. aan elke kant op de barbecue of in een hete grillpan.

  13. Afwerking:
  14. Meng de pasta met de ratatouille en serveer met een vegetarische burger. Garneer met basilicumblaadjes.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Verwijder de pitjes en witte zaadlijsten uit de paprika en snij in stukjes.

  3. Snij de halve aubergine en courgette in blokjes van 1 cm.

  4. Verwijder de pitjes uit de tomaten en snij in blokjes van 2 cm.

  5. Hak de olijven grof.

  6. Snipper de sjalot en het knoflookteentje fijn.

  7. Bereiding:
  8. Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de sjalot en het knoflook glazig.

  9. Voeg de blokjes aubergine en courgette toe, samen met de stukjes paprika, de oregano, de tijm en de cayennepeper. Laat 1 min. bakken op een hevig vuur.

  10. Doe er de tomatenblokjes en de grof gehakte olijven bij, en laat 15 min. sudderen op een matig vuur. Kruid met peper en zout.

  11. Kook ondertussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  12. Rooster de burgers 2 à 3 min. aan elke kant op de barbecue of in een hete grillpan.

  13. Afwerking:
  14. Meng de pasta met de ratatouille en serveer met een vegetarische burger. Garneer met basilicumblaadjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 653 kcal
Vet 13.2 g
Koolhydraat 103.7 g
Eiwit 29.6 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Keizer Karel Robijn Rood Speciaalbier Wijn Roodeberg rood Western Cape - KWV Zuid-Afrika

Bekijk het recept digitaal