- Bewaar

- Bewaar
Tagliatelle met ratatouille en vegetarische burgers
Onze drankensuggesties
Bier Keizer Karel Robijn Rood Speciaalbier Wijn Roodeberg rood Western Cape - KWV Zuid-Afrika
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de pitjes en witte zaadlijsten uit de paprika en snij in stukjes.
-
Snij de halve aubergine en courgette in blokjes van 1 cm.
-
Verwijder de pitjes uit de tomaten en snij in blokjes van 2 cm.
-
Hak de olijven grof.
-
Snipper de sjalot en het knoflookteentje fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de sjalot en het knoflook glazig.
-
Voeg de blokjes aubergine en courgette toe, samen met de stukjes paprika, de oregano, de tijm en de cayennepeper. Laat 1 min. bakken op een hevig vuur.
-
Doe er de tomatenblokjes en de grof gehakte olijven bij, en laat 15 min. sudderen op een matig vuur. Kruid met peper en zout.
-
Kook ondertussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Rooster de burgers 2 à 3 min. aan elke kant op de barbecue of in een hete grillpan.
-
Afwerking:
-
Meng de pasta met de ratatouille en serveer met een vegetarische burger. Garneer met basilicumblaadjes.
Onze drankensuggesties
Bier Keizer Karel Robijn Rood Speciaalbier Wijn Roodeberg rood Western Cape - KWV Zuid-Afrika
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de pitjes en witte zaadlijsten uit de paprika en snij in stukjes.
-
Snij de halve aubergine en courgette in blokjes van 1 cm.
-
Verwijder de pitjes uit de tomaten en snij in blokjes van 2 cm.
-
Hak de olijven grof.
-
Snipper de sjalot en het knoflookteentje fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de sjalot en het knoflook glazig.
-
Voeg de blokjes aubergine en courgette toe, samen met de stukjes paprika, de oregano, de tijm en de cayennepeper. Laat 1 min. bakken op een hevig vuur.
-
Doe er de tomatenblokjes en de grof gehakte olijven bij, en laat 15 min. sudderen op een matig vuur. Kruid met peper en zout.
-
Kook ondertussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Rooster de burgers 2 à 3 min. aan elke kant op de barbecue of in een hete grillpan.
-
Afwerking:
-
Meng de pasta met de ratatouille en serveer met een vegetarische burger. Garneer met basilicumblaadjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Keizer Karel Robijn Rood Speciaalbier Wijn Roodeberg rood Western Cape - KWV Zuid-Afrika