- Bewaar

- Bewaar
Tagliatelle met rijke tomatensaus
Onze drankensuggesties
Wijn Salice Salentino D.O.C. 'Caramia' Cantele Puglia - Italië Bier Boon Oude Geuze
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
35 min.
-
Snipper de uien fijn en snij de selder in stukjes van 1 cm.
-
Verhit 2 el olijfolie in een kookpot en stoof de ui en de selder aan.
-
Voeg de tomatenpulp, de rode wijn, de laurier en het water toe. Kruid met de Italiaanse mix en laat 20 min. stoven zonder deksel op een zacht vuur.
-
Snij intussen de schapenkaas in blokjes en de artisjokken in 4 à 6 stukken. Laat de rode bonen uitlekken.
-
Kook de tagliatelle beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en hou warm.
-
Breng de tomatensaus op smaak met peper en zout. Voeg de rode bonen en de artisjokken toe en laat nog 5 min. opwarmen.
-
Verdeel de tagliatelle over de borden en serveer met de saus. Werk af met de blokjes schapenkaas.
Onze drankensuggesties
Wijn Salice Salentino D.O.C. 'Caramia' Cantele Puglia - Italië Bier Boon Oude Geuze
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
35 min.
-
Snipper de uien fijn en snij de selder in stukjes van 1 cm.
-
Verhit 2 el olijfolie in een kookpot en stoof de ui en de selder aan.
-
Voeg de tomatenpulp, de rode wijn, de laurier en het water toe. Kruid met de Italiaanse mix en laat 20 min. stoven zonder deksel op een zacht vuur.
-
Snij intussen de schapenkaas in blokjes en de artisjokken in 4 à 6 stukken. Laat de rode bonen uitlekken.
-
Kook de tagliatelle beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en hou warm.
-
Breng de tomatensaus op smaak met peper en zout. Voeg de rode bonen en de artisjokken toe en laat nog 5 min. opwarmen.
-
Verdeel de tagliatelle over de borden en serveer met de saus. Werk af met de blokjes schapenkaas.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Salice Salentino D.O.C. 'Caramia' Cantele Puglia - Italië Bier Boon Oude Geuze