- Bewaar
- Bewaar
Tagliatelle met runderreepjes in pepersaus
Onze drankensuggesties
Bier Leffe Tripel Abdijbier Wijn Château Pey La Tour A.O.P. Bordeaux
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 5 min.)
-
Laat de wokreepjes oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Snij de ongeschilde courgettes met een dunschiller in linten. Verwijder de zaadjes.
-
Bereiding:
-
Kook de tagliatelle in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Verhit ondertussen de olijfolie in een wok en bak de peperbolletjes en het fijngesnipperde knoflook 1 min. Voeg de wokreepjes toe en bak 5 min. al roerend. Zorg dat al het vocht verdampt is.
-
Blus het vlees met de cognac, haal de wok van onder de dampkap en flambeer. Haal het vlees uit de pan.
-
Bak de courgettelinten in dezelfde pan en laat 5 min. slinken.
-
Voeg de mascarpone toe en kruid naar smaak met peper en zout. Verwarm tot de mascarpone gesmolten is.
-
Doe er het vlees opnieuw bij en laat nog even opwarmen.
Onze drankensuggesties
Bier Leffe Tripel Abdijbier Wijn Château Pey La Tour A.O.P. Bordeaux
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 5 min.)
-
Laat de wokreepjes oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Snij de ongeschilde courgettes met een dunschiller in linten. Verwijder de zaadjes.
-
Bereiding:
-
Kook de tagliatelle in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Verhit ondertussen de olijfolie in een wok en bak de peperbolletjes en het fijngesnipperde knoflook 1 min. Voeg de wokreepjes toe en bak 5 min. al roerend. Zorg dat al het vocht verdampt is.
-
Blus het vlees met de cognac, haal de wok van onder de dampkap en flambeer. Haal het vlees uit de pan.
-
Bak de courgettelinten in dezelfde pan en laat 5 min. slinken.
-
Voeg de mascarpone toe en kruid naar smaak met peper en zout. Verwarm tot de mascarpone gesmolten is.
-
Doe er het vlees opnieuw bij en laat nog even opwarmen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Leffe Tripel Abdijbier Wijn Château Pey La Tour A.O.P. Bordeaux