- Bewaar

- Bewaar
Tagliatelle met spekjes en kastanjechampignons in roomsaus
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Donker abdijbier Wijn Caves Saint-Pierre Cru du Rhône - A.O.P. Vacqueyras
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
-
Snij de kastanjechampignons in 2 of 4 naargelang de dikte.
-
Schil de halve butternutpompoen en verwijder de pitten en de draden. Snij het vruchtvlees in blokjes van 1 cm.
-
Snij de paprika in blokjes van 1 cm en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de champignons 5 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout en haal uit de kookpot.
-
Doe de spekblokjes, de sjalot en het knoflook in de kookpot van de champignons en bak 2 min.
-
Voeg de pompoenblokjes, de paprika en de rozemarijntakjes toe. Overgiet met de room en verkruimel er het halve bouillonblokje over. Roer goed en laat 10 à 15 min. sudderen.
-
Kook ondertussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Roer de champignons onder de groenten en laat nog even opwarmen. Verwijder de takjes rozemarijn.
-
Afwerking:
-
Verdeel de tagliatelle over de borden en schep er de spekjes en groenten in roomsaus over.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Donker abdijbier Wijn Caves Saint-Pierre Cru du Rhône - A.O.P. Vacqueyras
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
-
Snij de kastanjechampignons in 2 of 4 naargelang de dikte.
-
Schil de halve butternutpompoen en verwijder de pitten en de draden. Snij het vruchtvlees in blokjes van 1 cm.
-
Snij de paprika in blokjes van 1 cm en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de champignons 5 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout en haal uit de kookpot.
-
Doe de spekblokjes, de sjalot en het knoflook in de kookpot van de champignons en bak 2 min.
-
Voeg de pompoenblokjes, de paprika en de rozemarijntakjes toe. Overgiet met de room en verkruimel er het halve bouillonblokje over. Roer goed en laat 10 à 15 min. sudderen.
-
Kook ondertussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Roer de champignons onder de groenten en laat nog even opwarmen. Verwijder de takjes rozemarijn.
-
Afwerking:
-
Verdeel de tagliatelle over de borden en schep er de spekjes en groenten in roomsaus over.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Donker abdijbier Wijn Caves Saint-Pierre Cru du Rhône - A.O.P. Vacqueyras