- Bewaar

- Bewaar
Tagliatelle met verse tomaten, spinazie en basilicum
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Abdijbier Wijn La Petite Muraille rosé Le Champ des Murailles A.O.P. Corbières
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Rasp de pecorino (u hebt 3 eetl. nodig).
-
Snij de tomaten in kleine stukjes en bewaar het sap.
-
Snipper de sjalotten en het knoflook fijn.
-
Scheur de basilicumblaadjes.
-
Bereiding:
-
Kook de tagliatelle beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Meng intussen de tomaten en het sap met de sjalotten, het knoflook, de olijfolie en de rodewijnazijn. Kruid met peper en zout.
-
Snij de steeltjes van de spinazieblaadjes en hak de blaadjes fijn.
-
Giet de pasta af en meng met de tomatenmengeling, de spinazie en het basilicum.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en versier met geraspte pecorino.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. + 8 maand Bereiding (15 min.) 1 Pel 100 g tomaten, verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in blokjes. 2 Kook 30 g tagliatelle gaar (kooktijd: zie verpakking). Voeg de laatste 3 min. van de kooktijd de tomatenblokjes, 20 g verse spinazie en 4 blaadjes basilicum toe. 3 Giet af en prak fi jn tot een gladde puree. Roer er 1 koffi el. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Abdijbier Wijn La Petite Muraille rosé Le Champ des Murailles A.O.P. Corbières
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Rasp de pecorino (u hebt 3 eetl. nodig).
-
Snij de tomaten in kleine stukjes en bewaar het sap.
-
Snipper de sjalotten en het knoflook fijn.
-
Scheur de basilicumblaadjes.
-
Bereiding:
-
Kook de tagliatelle beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Meng intussen de tomaten en het sap met de sjalotten, het knoflook, de olijfolie en de rodewijnazijn. Kruid met peper en zout.
-
Snij de steeltjes van de spinazieblaadjes en hak de blaadjes fijn.
-
Giet de pasta af en meng met de tomatenmengeling, de spinazie en het basilicum.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en versier met geraspte pecorino.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. + 8 maand Bereiding (15 min.) 1 Pel 100 g tomaten, verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in blokjes. 2 Kook 30 g tagliatelle gaar (kooktijd: zie verpakking). Voeg de laatste 3 min. van de kooktijd de tomatenblokjes, 20 g verse spinazie en 4 blaadjes basilicum toe. 3 Giet af en prak fi jn tot een gladde puree. Roer er 1 koffi el. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Abdijbier Wijn La Petite Muraille rosé Le Champ des Murailles A.O.P. Corbières