Tagliatelle met vis-kokossaus en groenten
Tagliatelle met vis-kokossaus en groenten

Tagliatelle met vis-kokossaus en groenten

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 807 kcal
Vet 28.9 g
Verzadigd vet 15.7 g
Koolhydraat 83.8 g
Suiker 12.8 g
Vezel 7.4 g
Eiwit 49.4 g
Zout 1.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de ongeschilde courgette in blokjes van ± 1 cm.

  4. Snij de kerstomaten in 2.

  5. Bereiding:
  6. Koook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  7. Verhit intussen de olijfolie in een pan met dikke bodem. Bak de wokgroenten en de courgetteblokjes 2 à 3 min.

  8. Voeg de diepgevroren wokmix met vis toe en bak 7 à 8 min. Bestrooi met de bloem en meng 1 min. Voeg de kokosmelk en de currypasta toe. Laat 5 à 8 min. sudderen op een zacht vuur.

  9. Meng er de kerstomaten en de spinazie onder en laat 3 à 4 min. slinken. Kruid met peper en zout.

  10. Afwerking:
  11. Verdeel de tagliatelle over de borden en werk af met de groenten en de vis-kokossaus.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de ongeschilde courgette in blokjes van ± 1 cm.

  4. Snij de kerstomaten in 2.

  5. Bereiding:
  6. Koook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  7. Verhit intussen de olijfolie in een pan met dikke bodem. Bak de wokgroenten en de courgetteblokjes 2 à 3 min.

  8. Voeg de diepgevroren wokmix met vis toe en bak 7 à 8 min. Bestrooi met de bloem en meng 1 min. Voeg de kokosmelk en de currypasta toe. Laat 5 à 8 min. sudderen op een zacht vuur.

  9. Meng er de kerstomaten en de spinazie onder en laat 3 à 4 min. slinken. Kruid met peper en zout.

  10. Afwerking:
  11. Verdeel de tagliatelle over de borden en werk af met de groenten en de vis-kokossaus.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 807 kcal
Vet 28.9 g
Verzadigd vet 15.7 g
Koolhydraat 83.8 g
Suiker 12.8 g
Vezel 7.4 g
Eiwit 49.4 g
Zout 1.3 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C 'La Cala' Sella & Mosca Sardinië - Italië

Bekijk het recept digitaal