- Bewaar

- Bewaar
Tagliatelle met vis-kokossaus en groenten
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C 'La Cala' Sella & Mosca Sardinië - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de ongeschilde courgette in blokjes van ± 1 cm.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Bereiding:
-
Koook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan met dikke bodem. Bak de wokgroenten en de courgetteblokjes 2 à 3 min.
-
Voeg de diepgevroren wokmix met vis toe en bak 7 à 8 min. Bestrooi met de bloem en meng 1 min. Voeg de kokosmelk en de currypasta toe. Laat 5 à 8 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Meng er de kerstomaten en de spinazie onder en laat 3 à 4 min. slinken. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de tagliatelle over de borden en werk af met de groenten en de vis-kokossaus.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C 'La Cala' Sella & Mosca Sardinië - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de ongeschilde courgette in blokjes van ± 1 cm.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Bereiding:
-
Koook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan met dikke bodem. Bak de wokgroenten en de courgetteblokjes 2 à 3 min.
-
Voeg de diepgevroren wokmix met vis toe en bak 7 à 8 min. Bestrooi met de bloem en meng 1 min. Voeg de kokosmelk en de currypasta toe. Laat 5 à 8 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Meng er de kerstomaten en de spinazie onder en laat 3 à 4 min. slinken. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de tagliatelle over de borden en werk af met de groenten en de vis-kokossaus.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C 'La Cala' Sella & Mosca Sardinië - Italië