- Bewaar

- Bewaar
Tagliatelle met zeevruchten, spek en groenteroomsaus
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Terre Siciliana I.G.T. 'Leone' Tenuta Regaleali - Tasca d'Almerita Sicilia - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd +15 min.)
-
Laat de zeevruchten oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Snij de champignons in 4.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika. Snij het vruchtvlees in reepjes en daarna in stukjes.
-
Verdeel de broccoli in roosjes.
-
Bereiding:
-
Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg de laatste 5 min. de broccoliroosjes toe en laat verder koken zonder deksel.
-
Schep de broccoli uit de kookpot en spoel onder koud water. Laat uitlekken.
-
Giet de pasta af en bewaar een beetje kookvocht.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de ui en het knoflook glazig.
-
Voeg de champignons toe en stoof 5 min.
-
Voeg de paprika toe en laat nog 5 min. stoven. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de zeevruchten samen met de spekblokjes 3 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
-
Meng de kruidenkaas met de room. Voeg eventueel wat kookvocht toe om het smeuïger te maken. Meng de kruidenkaas onder de champignons en de paprika en voeg de broccoli toe. Laat even goed doorwarmen.
-
Voeg de zeevruchten en de spekblokjes toe aan de groenten.
-
Afwerking:
-
Verdeel de tagliatelle over de borden. Schep er de groentesaus, de zeevruchten en de spekblokjes op en bestrooi met de emmentaler.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Terre Siciliana I.G.T. 'Leone' Tenuta Regaleali - Tasca d'Almerita Sicilia - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd +15 min.)
-
Laat de zeevruchten oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Snij de champignons in 4.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika. Snij het vruchtvlees in reepjes en daarna in stukjes.
-
Verdeel de broccoli in roosjes.
-
Bereiding:
-
Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg de laatste 5 min. de broccoliroosjes toe en laat verder koken zonder deksel.
-
Schep de broccoli uit de kookpot en spoel onder koud water. Laat uitlekken.
-
Giet de pasta af en bewaar een beetje kookvocht.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de ui en het knoflook glazig.
-
Voeg de champignons toe en stoof 5 min.
-
Voeg de paprika toe en laat nog 5 min. stoven. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de zeevruchten samen met de spekblokjes 3 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
-
Meng de kruidenkaas met de room. Voeg eventueel wat kookvocht toe om het smeuïger te maken. Meng de kruidenkaas onder de champignons en de paprika en voeg de broccoli toe. Laat even goed doorwarmen.
-
Voeg de zeevruchten en de spekblokjes toe aan de groenten.
-
Afwerking:
-
Verdeel de tagliatelle over de borden. Schep er de groentesaus, de zeevruchten en de spekblokjes op en bestrooi met de emmentaler.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Terre Siciliana I.G.T. 'Leone' Tenuta Regaleali - Tasca d'Almerita Sicilia - Italië