- Bewaar

- Bewaar
Tagliatelle verde met krab
Onze drankensuggesties
Wijn Viré-Clessé A.C. Vieilles Vignes Cave de Viré Een grote witte wijn, met lichtgouden kleur en fijne aroma's van exotisch en citrusfruit. Fris en fruitig boeket met indrukken van lichtgerookt hout.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de courgettes (vooraf schillen hoeft niet) in kleine stukjes.
-
Snipper de sjalot en het teentje knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpan en stoof de gesnipperde sjalot en knoflook 1 min.
-
Giet er 4 dl water bij, voeg het 1/2 blokje visbouillon toe en de stukjes krab. Dek af en laat 3 à 4 min. sudderen. Schep af en toe om.
-
Voeg de courgetteblokjes toe, de mascarpone en de tomanade. Kruid met peper, zout en cayennepeper. Schep om en laat nog 5 min. zachtjes pruttelen.
-
Kook ondertussen de tagliatelle gaar in 5 L lichtgezouten water gedurende 3 min. Giet af, laat uitlekken en schep er 1 eetl. olijfolie door.
-
Afwerking:
-
Schep de pasta in diepe borden en lepel er de saus rond. Geef er de geraspte parmezaan apart bij.
Onze drankensuggesties
Wijn Viré-Clessé A.C. Vieilles Vignes Cave de Viré Een grote witte wijn, met lichtgouden kleur en fijne aroma's van exotisch en citrusfruit. Fris en fruitig boeket met indrukken van lichtgerookt hout.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de courgettes (vooraf schillen hoeft niet) in kleine stukjes.
-
Snipper de sjalot en het teentje knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpan en stoof de gesnipperde sjalot en knoflook 1 min.
-
Giet er 4 dl water bij, voeg het 1/2 blokje visbouillon toe en de stukjes krab. Dek af en laat 3 à 4 min. sudderen. Schep af en toe om.
-
Voeg de courgetteblokjes toe, de mascarpone en de tomanade. Kruid met peper, zout en cayennepeper. Schep om en laat nog 5 min. zachtjes pruttelen.
-
Kook ondertussen de tagliatelle gaar in 5 L lichtgezouten water gedurende 3 min. Giet af, laat uitlekken en schep er 1 eetl. olijfolie door.
-
Afwerking:
-
Schep de pasta in diepe borden en lepel er de saus rond. Geef er de geraspte parmezaan apart bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Viré-Clessé A.C. Vieilles Vignes Cave de Viré Een grote witte wijn, met lichtgouden kleur en fijne aroma's van exotisch en citrusfruit. Fris en fruitig boeket met indrukken van lichtgerookt hout.