- Bewaar

- Bewaar
Tapasbrochettes met chimichurri
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (10 min.)
-
Snipper de rode ui, het knoflook, de platte peterselie en de oregano fijn.
-
Verwijder de pitjes uit het halve pepertje en snipper fijn.
-
Maak de chimichurri: meng de olijfolie en de rodewijnazijn met de platte peterselie, de oregano, de rode ui, het knoflook en het pepertje. Kruid met zout.
-
Bereiding op de barbecue (5 min.)
-
Bak de brochettes 2 min. aan elke kant op de barbecue en serveer met de chimichurri.
Dit hapje nóg sneller op tafel?
Je kan de chimichurri perfect op voorhand klaarmaken en in de koelkast bewaren.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (10 min.)
-
Snipper de rode ui, het knoflook, de platte peterselie en de oregano fijn.
-
Verwijder de pitjes uit het halve pepertje en snipper fijn.
-
Maak de chimichurri: meng de olijfolie en de rodewijnazijn met de platte peterselie, de oregano, de rode ui, het knoflook en het pepertje. Kruid met zout.
-
Bereiding op de barbecue (5 min.)
-
Bak de brochettes 2 min. aan elke kant op de barbecue en serveer met de chimichurri.
Dit hapje nóg sneller op tafel?
Je kan de chimichurri perfect op voorhand klaarmaken en in de koelkast bewaren.