Tapenade van broccoli
Tapenade van broccoli

Tapenade van broccoli

Aperitiefhapje
7 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 432 kcal
Vet 41 g
Koolhydraat 7.8 g
Eiwit 8.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verdeel 1 broccoli in roosjes. Kook 5 à 10 min. in licht gezouten water. Giet af en laat uitlekken.

  3. Hak de broccoli, 1/4 rode ui en 4 augurken heel fijn (met de mixer of in de keukenrobot).

  4. Voeg 1/2 koffiel. komijn, 2 eetl. mayonaise en 2 eetl. magere yoghurt toe en roer. Kruid met peper en zout.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verdeel 1 broccoli in roosjes. Kook 5 à 10 min. in licht gezouten water. Giet af en laat uitlekken.

  3. Hak de broccoli, 1/4 rode ui en 4 augurken heel fijn (met de mixer of in de keukenrobot).

  4. Voeg 1/2 koffiel. komijn, 2 eetl. mayonaise en 2 eetl. magere yoghurt toe en roer. Kruid met peper en zout.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 432 kcal
Vet 41 g
Koolhydraat 7.8 g
Eiwit 8.1 g

Bekijk het recept digitaal