Tartaar van forel op een bedje van sla
Tartaar van forel op een bedje van sla

Tartaar van forel op een bedje van sla

10 min.
Aperitiefhapje
6 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 32 kcal
Vet 1 g
Koolhydraat 1.3 g
Eiwit 4.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de gerookte forel in kleine stukjes en rasp de halve appel. Meng de forel met de appel, het citroensap en de roze bessen. Kruid met kerriepoeder en peper.

  3. Snipper wat gemengde sla fijn en beleg er de bodem van een glaasje mee. Lepel er een bolletje forel-tartaar bovenop. Garneer met wat lompviseitjes.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de gerookte forel in kleine stukjes en rasp de halve appel. Meng de forel met de appel, het citroensap en de roze bessen. Kruid met kerriepoeder en peper.

  3. Snipper wat gemengde sla fijn en beleg er de bodem van een glaasje mee. Lepel er een bolletje forel-tartaar bovenop. Garneer met wat lompviseitjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 32 kcal
Vet 1 g
Koolhydraat 1.3 g
Eiwit 4.5 g

Bekijk het recept digitaal