In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snij de tomaten (zonder pitten) in kleine stukjes. Meng met het fijngesnipperd knoflookteentje, de olijfolie, de balsamicoazijn, de peterselie, peper en zout.
Maak op elk bord een torentje, in laagjes of met een ring: een bodempje gemengde scheuten, een laagje tomatenmengeling en bovenop 1 à 2 eetl. gerookte forel (plet eerst fijn met een vork).
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snij de tomaten (zonder pitten) in kleine stukjes. Meng met het fijngesnipperd knoflookteentje, de olijfolie, de balsamicoazijn, de peterselie, peper en zout.
Maak op elk bord een torentje, in laagjes of met een ring: een bodempje gemengde scheuten, een laagje tomatenmengeling en bovenop 1 à 2 eetl. gerookte forel (plet eerst fijn met een vork).