Tartaar van gerookte forel
Tartaar van gerookte forel

Tartaar van gerookte forel

25 min.
Aperitiefhapje
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 48 kcal
Vet 3.2 g
Koolhydraat 1.1 g
Eiwit 3.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de tomaten (zonder pitten) in kleine stukjes. Meng met het fijngesnipperd knoflookteentje, de olijfolie, de balsamicoazijn, de peterselie, peper en zout.

  3. Maak op elk bord een torentje, in laagjes of met een ring: een bodempje gemengde scheuten, een laagje tomatenmengeling en bovenop 1 à 2 eetl. gerookte forel (plet eerst fijn met een vork).

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de tomaten (zonder pitten) in kleine stukjes. Meng met het fijngesnipperd knoflookteentje, de olijfolie, de balsamicoazijn, de peterselie, peper en zout.

  3. Maak op elk bord een torentje, in laagjes of met een ring: een bodempje gemengde scheuten, een laagje tomatenmengeling en bovenop 1 à 2 eetl. gerookte forel (plet eerst fijn met een vork).

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 48 kcal
Vet 3.2 g
Koolhydraat 1.1 g
Eiwit 3.7 g

Bekijk het recept digitaal