Tartaar van sint-jakobsnoten
Tartaar van sint-jakobsnoten

Tartaar van sint-jakobsnoten

5 min.
Aperitiefhapje
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 23 kcal
Vet 0.6 g
Koolhydraat 0.4 g
Eiwit 3.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Laat 4 sint-jakobsnoten volledig ontdooien in de koelkast. Snij in kleine blokjes en meng met koffiel. limoensap en 1/2 koffiel. olijfolie. Kruid met een snuifje gember, peper en zout, en zet ± 2 u. in de koelkast.

  3. Leg een flinterdun plakje tomaat en komkommer op de lepeltjes. Verdeel er de tartaar van sint-jakobsnoten over en werk af met fijngesnipperde citroenmelisse.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Laat 4 sint-jakobsnoten volledig ontdooien in de koelkast. Snij in kleine blokjes en meng met koffiel. limoensap en 1/2 koffiel. olijfolie. Kruid met een snuifje gember, peper en zout, en zet ± 2 u. in de koelkast.

  3. Leg een flinterdun plakje tomaat en komkommer op de lepeltjes. Verdeel er de tartaar van sint-jakobsnoten over en werk af met fijngesnipperde citroenmelisse.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 23 kcal
Vet 0.6 g
Koolhydraat 0.4 g
Eiwit 3.3 g

Bekijk het recept digitaal