In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Laat 4 sint-jakobsnoten volledig ontdooien in de koelkast. Snij in kleine blokjes en meng met koffiel. limoensap en 1/2 koffiel. olijfolie. Kruid met een snuifje gember, peper en zout, en zet ± 2 u. in de koelkast.
Leg een flinterdun plakje tomaat en komkommer op de lepeltjes. Verdeel er de tartaar van sint-jakobsnoten over en werk af met fijngesnipperde citroenmelisse.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Laat 4 sint-jakobsnoten volledig ontdooien in de koelkast. Snij in kleine blokjes en meng met koffiel. limoensap en 1/2 koffiel. olijfolie. Kruid met een snuifje gember, peper en zout, en zet ± 2 u. in de koelkast.
Leg een flinterdun plakje tomaat en komkommer op de lepeltjes. Verdeel er de tartaar van sint-jakobsnoten over en werk af met fijngesnipperde citroenmelisse.