- Bewaar

- Bewaar
Tarte tatin van wortel en witloof met honing
Onze drankensuggesties
Wijn Barbãr Sterk blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de wortelen en snij in fijne staafjes van ± 5 cm.
-
Snij het witloof in de lengte in 2 en verwijder het voetje en de harde kern.
-
Snij de brie in fijne plakjes.
-
Leg de pancetta op een bakplaat met bakpapier.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Smelt de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de wortelen en het witloof 5 à 8 min. Kruid met de tijm, peper en zout.
-
Voeg de honing en 1 dl water toe en laat nog 10 min. stoven tot al het vocht verdampt is.
-
Schik de plakjes brie in een taartvorm of ovenschaal. Leg er de wortelen en het witloof op.
-
Rol het vel bladerdeeg uit op de groenten en duw de randen van het deeg tussen de groenten en de vorm.
-
Zet 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Zet de pancetta ± 10 min. mee in de oven. Haal uit de oven, laat afkoelen en verkruimel.
-
Afwerking:
-
Leg een groot bord op de tarte tatin en draai om. Werk af met de pancetta.
-
Serveer met de rauwkostmix.
Maremma D.O.C. Vermentino Campo al Moro Toscana - Italië
Onze drankensuggesties
Wijn Barbãr Sterk blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de wortelen en snij in fijne staafjes van ± 5 cm.
-
Snij het witloof in de lengte in 2 en verwijder het voetje en de harde kern.
-
Snij de brie in fijne plakjes.
-
Leg de pancetta op een bakplaat met bakpapier.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Smelt de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de wortelen en het witloof 5 à 8 min. Kruid met de tijm, peper en zout.
-
Voeg de honing en 1 dl water toe en laat nog 10 min. stoven tot al het vocht verdampt is.
-
Schik de plakjes brie in een taartvorm of ovenschaal. Leg er de wortelen en het witloof op.
-
Rol het vel bladerdeeg uit op de groenten en duw de randen van het deeg tussen de groenten en de vorm.
-
Zet 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Zet de pancetta ± 10 min. mee in de oven. Haal uit de oven, laat afkoelen en verkruimel.
-
Afwerking:
-
Leg een groot bord op de tarte tatin en draai om. Werk af met de pancetta.
-
Serveer met de rauwkostmix.
Maremma D.O.C. Vermentino Campo al Moro Toscana - Italië
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Barbãr Sterk blond bier