- Bewaar

- Bewaar
Tartiflette met Chimay
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Tripel Trappistenbier Wijn Signature du Cléray Chenin Blanc A.O.P. Anjou
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de aardappelen in schijfjes van 3 mm en kook ze 15 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Snij intussen de ui in fijne ringen.
-
Verwijder de korst van de kaas en snij in dunne plakjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de arachideolie in een wok en roerbak de ui en de spekblokjes 5 min.
-
Voeg de aardappelschijfjes, de kaasplakjes, de witte wijn en het kruidentuiltje toe. Roerbak 5 min. op een matig vuur.
-
Voeg de room toe en kruid met peper en zout. Roerbak nog enkele min. tot een romig geheel.
-
Afwerking:
-
Serveer met een gemengde salade.
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Tripel Trappistenbier Wijn Signature du Cléray Chenin Blanc A.O.P. Anjou
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de aardappelen in schijfjes van 3 mm en kook ze 15 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Snij intussen de ui in fijne ringen.
-
Verwijder de korst van de kaas en snij in dunne plakjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de arachideolie in een wok en roerbak de ui en de spekblokjes 5 min.
-
Voeg de aardappelschijfjes, de kaasplakjes, de witte wijn en het kruidentuiltje toe. Roerbak 5 min. op een matig vuur.
-
Voeg de room toe en kruid met peper en zout. Roerbak nog enkele min. tot een romig geheel.
-
Afwerking:
-
Serveer met een gemengde salade.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Tripel Trappistenbier Wijn Signature du Cléray Chenin Blanc A.O.P. Anjou