Tartiflette met zalm
Tartiflette met zalm

Tartiflette met zalm

Hoofdgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (30 min.)

  3. Schil de aardappelen en kook 20 min. gaar. Giet af, laat even afkoelen en snij in fijne schijfjes.

  4. Snij ondertussen de gerookte zalm in reepjes. Snij de witte korst van 45 g camembert en snij de kaas in sneetjes. Hak de dille fijn.

  5. Bereiding:
  6. 1 Verwarm de oven voor op 200 °C.

  7. 2 Strijk een ovenschaaltje in met de plantaardige olie en leg er 1/3 van de aardappelschijfjes, de gerookte zalmreepjes en de sneetjes camembert in. Herhaal dit 2 keer en giet er de lichte room over. Werk af met de fijngesneden dille en zet 20 min. in de voorverwarmde oven.

  8. 3 Meng ondertussen de veldsla met de bieslookvinaigrette.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (30 min.)

  3. Schil de aardappelen en kook 20 min. gaar. Giet af, laat even afkoelen en snij in fijne schijfjes.

  4. Snij ondertussen de gerookte zalm in reepjes. Snij de witte korst van 45 g camembert en snij de kaas in sneetjes. Hak de dille fijn.

  5. Bereiding:
  6. 1 Verwarm de oven voor op 200 °C.

  7. 2 Strijk een ovenschaaltje in met de plantaardige olie en leg er 1/3 van de aardappelschijfjes, de gerookte zalmreepjes en de sneetjes camembert in. Herhaal dit 2 keer en giet er de lichte room over. Werk af met de fijngesneden dille en zet 20 min. in de voorverwarmde oven.

  8. 3 Meng ondertussen de veldsla met de bieslookvinaigrette.

Bekijk het recept digitaal