- Bewaar

- Bewaar
Tartiflette met zalm
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(30 min.)
-
Schil de aardappelen en kook 20 min. gaar. Giet af, laat even afkoelen en snij in fijne schijfjes.
-
Snij ondertussen de gerookte zalm in reepjes. Snij de witte korst van 45 g camembert en snij de kaas in sneetjes. Hak de dille fijn.
-
Bereiding:
-
1 Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
2 Strijk een ovenschaaltje in met de plantaardige olie en leg er 1/3 van de aardappelschijfjes, de gerookte zalmreepjes en de sneetjes camembert in. Herhaal dit 2 keer en giet er de lichte room over. Werk af met de fijngesneden dille en zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
3 Meng ondertussen de veldsla met de bieslookvinaigrette.
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(30 min.)
-
Schil de aardappelen en kook 20 min. gaar. Giet af, laat even afkoelen en snij in fijne schijfjes.
-
Snij ondertussen de gerookte zalm in reepjes. Snij de witte korst van 45 g camembert en snij de kaas in sneetjes. Hak de dille fijn.
-
Bereiding:
-
1 Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
2 Strijk een ovenschaaltje in met de plantaardige olie en leg er 1/3 van de aardappelschijfjes, de gerookte zalmreepjes en de sneetjes camembert in. Herhaal dit 2 keer en giet er de lichte room over. Werk af met de fijngesneden dille en zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
3 Meng ondertussen de veldsla met de bieslookvinaigrette.