- Bewaar

- Bewaar
Tarweslaatje met granaatappel
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Hak de munt en de koriander fijn.
-
Haal de pitten uit de granaatappel (niet het wit).
-
Rasp 1/2 van de limoenschil (niet het wit) en pers de limoen uit.
-
Bereiding:
-
Kook de tarwegraantjes gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Meng de olijfolie met de geraspte limoenschil en eetl. limoensap. Kruid met peper en zout.
-
Roer de vinaigrette onder de tarwegraantjes samen met de koriander, de munt, de pindanoten en 1/2 van de granaatappelpitten.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de salade met de rest van de granaatappelpitten. Geef er een stuk volkorenbrood bij.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Hak de munt en de koriander fijn.
-
Haal de pitten uit de granaatappel (niet het wit).
-
Rasp 1/2 van de limoenschil (niet het wit) en pers de limoen uit.
-
Bereiding:
-
Kook de tarwegraantjes gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Meng de olijfolie met de geraspte limoenschil en eetl. limoensap. Kruid met peper en zout.
-
Roer de vinaigrette onder de tarwegraantjes samen met de koriander, de munt, de pindanoten en 1/2 van de granaatappelpitten.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de salade met de rest van de granaatappelpitten. Geef er een stuk volkorenbrood bij.