- Bewaar

- Bewaar
Tatin van peer en braambessen
Onze drankensuggesties
Wijn Casa Mayor Chardonnay Colchagua Valley - Chili (Witte wijn)
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Vet een taartvorm in met boter. Bestrooi met de geroosterde amandelschilfers. Bedek met de stukjes peer en de braambessen.
-
Bestrooi met lichtbruine suiker. Schuif 20 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.
-
Leg het bladerdeeg boven op de taart. Plooi de randen goed naar de onderkant van de taartvorm. Prik enkele keren in het deeg met een vork.
-
Zet de taart opnieuw 25 min. in de oven.
-
Haal uit de oven en draai de taart om op een bord. Laat afkoelen.
Onze drankensuggesties
Wijn Casa Mayor Chardonnay Colchagua Valley - Chili (Witte wijn)
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Vet een taartvorm in met boter. Bestrooi met de geroosterde amandelschilfers. Bedek met de stukjes peer en de braambessen.
-
Bestrooi met lichtbruine suiker. Schuif 20 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.
-
Leg het bladerdeeg boven op de taart. Plooi de randen goed naar de onderkant van de taartvorm. Prik enkele keren in het deeg met een vork.
-
Zet de taart opnieuw 25 min. in de oven.
-
Haal uit de oven en draai de taart om op een bord. Laat afkoelen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Casa Mayor Chardonnay Colchagua Valley - Chili (Witte wijn)