Tatin van peer en braambessen
Tatin van peer en braambessen

Tatin van peer en braambessen

1 u. 5 min.
Dessert
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 287 kcal
Vet 13.5 g
Koolhydraat 37.7 g
Eiwit 3.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Vet een taartvorm in met boter. Bestrooi met de geroosterde amandelschilfers. Bedek met de stukjes peer en de braambessen.

  3. Bestrooi met lichtbruine suiker. Schuif 20 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.

  4. Leg het bladerdeeg boven op de taart. Plooi de randen goed naar de onderkant van de taartvorm. Prik enkele keren in het deeg met een vork.

  5. Zet de taart opnieuw 25 min. in de oven.

  6. Haal uit de oven en draai de taart om op een bord. Laat afkoelen.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Vet een taartvorm in met boter. Bestrooi met de geroosterde amandelschilfers. Bedek met de stukjes peer en de braambessen.

  3. Bestrooi met lichtbruine suiker. Schuif 20 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.

  4. Leg het bladerdeeg boven op de taart. Plooi de randen goed naar de onderkant van de taartvorm. Prik enkele keren in het deeg met een vork.

  5. Zet de taart opnieuw 25 min. in de oven.

  6. Haal uit de oven en draai de taart om op een bord. Laat afkoelen.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 287 kcal
Vet 13.5 g
Koolhydraat 37.7 g
Eiwit 3.4 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Casa Mayor Chardonnay Colchagua Valley - Chili (Witte wijn)

Bekijk het recept digitaal