Thaise groentewok met gehakt en gnocchi
Thaise groentewok met gehakt en gnocchi

Thaise groentewok met gehakt en gnocchi

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 662 kcal
Vet 37.8 g
Verzadigd vet 10.1 g
Koolhydraat 50.6 g
Suiker 11.4 g
Vezel 5.6 g
Eiwit 27.2 g
Zout 2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de kerstomaten middendoor.

  4. Bereiding:
  5. Verhit een wok zonder vetstof en rooster de pijnboompitten goudbruin.

  6. Verhit de olijfolie in de wok en bak het gehakt 5 min. Maak los met een vork.

  7. Roer er de Thaise stoofgroenten, de tapenade en 1 dl water onder en laat ± 10 min. garen. Meng er de kerstomaten onder.

  8. Kook ondertussen de gnocchi 2 min. in lichtgezouten water. Giet af.

  9. Meng de gnocchi onder de groenten. Kruid met peper en zout en bestrooi met de pijnboompitten.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de kerstomaten middendoor.

  4. Bereiding:
  5. Verhit een wok zonder vetstof en rooster de pijnboompitten goudbruin.

  6. Verhit de olijfolie in de wok en bak het gehakt 5 min. Maak los met een vork.

  7. Roer er de Thaise stoofgroenten, de tapenade en 1 dl water onder en laat ± 10 min. garen. Meng er de kerstomaten onder.

  8. Kook ondertussen de gnocchi 2 min. in lichtgezouten water. Giet af.

  9. Meng de gnocchi onder de groenten. Kruid met peper en zout en bestrooi met de pijnboompitten.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 662 kcal
Vet 37.8 g
Verzadigd vet 10.1 g
Koolhydraat 50.6 g
Suiker 11.4 g
Vezel 5.6 g
Eiwit 27.2 g
Zout 2 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Maredsous Blond Blond abdijbier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône

Bekijk het recept digitaal