- Bewaar

- Bewaar
Thaise groentewok met gehakt en gnocchi
Onze drankensuggesties
Bier Maredsous Blond Blond abdijbier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de kerstomaten middendoor.
-
Bereiding:
-
Verhit een wok zonder vetstof en rooster de pijnboompitten goudbruin.
-
Verhit de olijfolie in de wok en bak het gehakt 5 min. Maak los met een vork.
-
Roer er de Thaise stoofgroenten, de tapenade en 1 dl water onder en laat ± 10 min. garen. Meng er de kerstomaten onder.
-
Kook ondertussen de gnocchi 2 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Meng de gnocchi onder de groenten. Kruid met peper en zout en bestrooi met de pijnboompitten.
Onze drankensuggesties
Bier Maredsous Blond Blond abdijbier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de kerstomaten middendoor.
-
Bereiding:
-
Verhit een wok zonder vetstof en rooster de pijnboompitten goudbruin.
-
Verhit de olijfolie in de wok en bak het gehakt 5 min. Maak los met een vork.
-
Roer er de Thaise stoofgroenten, de tapenade en 1 dl water onder en laat ± 10 min. garen. Meng er de kerstomaten onder.
-
Kook ondertussen de gnocchi 2 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Meng de gnocchi onder de groenten. Kruid met peper en zout en bestrooi met de pijnboompitten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Maredsous Blond Blond abdijbier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône