- Bewaar

- Bewaar
Thaise kokoscurry met broccoli en gepaneerde kabeljauw
Onze drankensuggesties
Wijn Aigle Noir Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc Gérard Bertrand Bier Jack’s Precious IPA Blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd zie verpakking). Giet af.
-
Los intussen het bouillonblokje op in heet water.
-
Snipper de uien, het knoflook en de koriander fijn. Snij de paprika’s in de lengte in 2, verwijder de pitjes en de zaadlijsten en snij in blokjes.
-
Verdeel de broccoli in roosjes, schil de steel en snij in blokjes. Kook de roosjes en de blokjes 4 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Verhit intussen de helft van de arachideolie in een ruime pan en stoof de ui en het knoflook glazig. Voeg de currypasta toe en laat 5 min. stoven. Roer regelmatig. Voeg de paprikablokjes toe en laat nog 3 min. stoven. Giet er de kokosmelk en de groentebouillon over en laat 5 min. sudderen.
-
Verhit de rest van de olie in een pan met antiaanbaklaag en bak de kabeljauwhaasjes 3 min. aan elke kant.
-
Voeg de broccoli toe aan de curry. Serveer met de rijst en de gepaneerde kabeljauw en bestrooi met de koriander.
Meal prepping
Maak de curry de dag ervoor. Verwarm op het moment zelf 15 min. op een zacht vuur. Kook intussen de rijst en bak de gepaneerde kabeljauw.
Onze drankensuggesties
Wijn Aigle Noir Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc Gérard Bertrand Bier Jack’s Precious IPA Blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd zie verpakking). Giet af.
-
Los intussen het bouillonblokje op in heet water.
-
Snipper de uien, het knoflook en de koriander fijn. Snij de paprika’s in de lengte in 2, verwijder de pitjes en de zaadlijsten en snij in blokjes.
-
Verdeel de broccoli in roosjes, schil de steel en snij in blokjes. Kook de roosjes en de blokjes 4 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Verhit intussen de helft van de arachideolie in een ruime pan en stoof de ui en het knoflook glazig. Voeg de currypasta toe en laat 5 min. stoven. Roer regelmatig. Voeg de paprikablokjes toe en laat nog 3 min. stoven. Giet er de kokosmelk en de groentebouillon over en laat 5 min. sudderen.
-
Verhit de rest van de olie in een pan met antiaanbaklaag en bak de kabeljauwhaasjes 3 min. aan elke kant.
-
Voeg de broccoli toe aan de curry. Serveer met de rijst en de gepaneerde kabeljauw en bestrooi met de koriander.
Meal prepping
Maak de curry de dag ervoor. Verwarm op het moment zelf 15 min. op een zacht vuur. Kook intussen de rijst en bak de gepaneerde kabeljauw.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Aigle Noir Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc Gérard Bertrand Bier Jack’s Precious IPA Blond bier