- Bewaar

- Bewaar
Thaise rijstschotel met vegetarische schnitzel
Onze drankensuggesties
Bier Boon Oude Geuze Gueuze Wijn Gewurztraminer « Tradition » A.O.P. Alsace Cave de Bennwihr
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Pluk de blaadjes koriander.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de rijstolie in een wok en roerbak de stoofgroenten 5 min. Meng er de sojasaus onder en laat nog 1 min. verder bakken.
-
Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de schnitzels 2 à 3 min. aan elke kant. Haal uit de pan en snij in repen.
-
Meng de rijst onder de groenten en laat nog 2 min. opwarmen.
-
Afwerking:
-
Verdeel de rijst over diepe borden of kommetjes. Bestrooi met de lente-ui en de koriander. Werk af met de vegetarische schnitzel en de chilisaus.
Onze drankensuggesties
Bier Boon Oude Geuze Gueuze Wijn Gewurztraminer « Tradition » A.O.P. Alsace Cave de Bennwihr
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Pluk de blaadjes koriander.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de rijstolie in een wok en roerbak de stoofgroenten 5 min. Meng er de sojasaus onder en laat nog 1 min. verder bakken.
-
Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de schnitzels 2 à 3 min. aan elke kant. Haal uit de pan en snij in repen.
-
Meng de rijst onder de groenten en laat nog 2 min. opwarmen.
-
Afwerking:
-
Verdeel de rijst over diepe borden of kommetjes. Bestrooi met de lente-ui en de koriander. Werk af met de vegetarische schnitzel en de chilisaus.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Boon Oude Geuze Gueuze Wijn Gewurztraminer « Tradition » A.O.P. Alsace Cave de Bennwihr