- Bewaar

- Bewaar
Toast champignon met geitenkaas en witloofslaatje
Onze drankensuggesties
Bier Boon Oude Geuze Geuze Wijn Cheverny A.O.P. 'Les Vieilles Serres'
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5min)
-
Snij het witloof in fijne reepjes.
-
Snij de kaas in blokjes.
-
Snij de ongeschilde appel in fijne reepjes en besprenkel met het citroensap.
-
Bereiding:
-
1 Smelt de boter in een pan en bak het diepgevroren knoflook en de champignons ± 5 min. Kruid met peper en zout.
-
2 Rooster intussen de sneetjes brood in de broodrooster. Snij in 2 en daarna in driehoeken.
-
3 Meng het witloof met de appel en de veldsla. Verdeel over de borden en leg op elk bord 3 halve toastjes. Verdeel op elk toastje wat champignons en werk af met kaasblokjes.
-
4 Besprenkel met de azijn en de honing.
Onze drankensuggesties
Bier Boon Oude Geuze Geuze Wijn Cheverny A.O.P. 'Les Vieilles Serres'
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5min)
-
Snij het witloof in fijne reepjes.
-
Snij de kaas in blokjes.
-
Snij de ongeschilde appel in fijne reepjes en besprenkel met het citroensap.
-
Bereiding:
-
1 Smelt de boter in een pan en bak het diepgevroren knoflook en de champignons ± 5 min. Kruid met peper en zout.
-
2 Rooster intussen de sneetjes brood in de broodrooster. Snij in 2 en daarna in driehoeken.
-
3 Meng het witloof met de appel en de veldsla. Verdeel over de borden en leg op elk bord 3 halve toastjes. Verdeel op elk toastje wat champignons en werk af met kaasblokjes.
-
4 Besprenkel met de azijn en de honing.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Boon Oude Geuze Geuze Wijn Cheverny A.O.P. 'Les Vieilles Serres'