- Bewaar

- Bewaar
Toast met gegratineerd kaasje
Onze drankensuggesties
Bier Liefmans Goudenband Vlaams oudbruin bier Wijn Sylvaner 'Réserve' A.O.P. Alsace Caves de Bennwihr
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwarm de ovengrill 10 min. voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Rooster het brood in een brood rooster of onder de ovengrill.
-
Smelt 1 eetl. boter in een steel pannetje en bak de zilveruitjes 10 min. Giet het vocht weg en roer er de balsamicoazijn onder. Laat nog 5 min. garen op een zacht vuur.
-
Schil ondertussen de appel en verwijder het klokhuis met een appelboor. Snij in 4 gelijke schijven van 1 cm dik. Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de schijven 1 min. aan elke kant. Bestrooi met de suiker en laat karamelliseren.
-
Snij de kaas in 4 sneetjes. Beleg elk sneetje brood met 1 appelschijfje en 1 sneetje kaas. Zet 2 min. onder de ovengrill zodat de kaas mooi smelt en lichtjes bruin kleurt.
-
Afwerking:
-
Serveer met de gekonfijte uitjes. Geef er eventueel wat fijngesneden jonge slascheuten bij.
Voor een mooie presentatie snijdt u alle ingrediënten in dezelfde vorm en grootte als de appelschijven.
Onze drankensuggesties
Bier Liefmans Goudenband Vlaams oudbruin bier Wijn Sylvaner 'Réserve' A.O.P. Alsace Caves de Bennwihr
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwarm de ovengrill 10 min. voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Rooster het brood in een brood rooster of onder de ovengrill.
-
Smelt 1 eetl. boter in een steel pannetje en bak de zilveruitjes 10 min. Giet het vocht weg en roer er de balsamicoazijn onder. Laat nog 5 min. garen op een zacht vuur.
-
Schil ondertussen de appel en verwijder het klokhuis met een appelboor. Snij in 4 gelijke schijven van 1 cm dik. Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de schijven 1 min. aan elke kant. Bestrooi met de suiker en laat karamelliseren.
-
Snij de kaas in 4 sneetjes. Beleg elk sneetje brood met 1 appelschijfje en 1 sneetje kaas. Zet 2 min. onder de ovengrill zodat de kaas mooi smelt en lichtjes bruin kleurt.
-
Afwerking:
-
Serveer met de gekonfijte uitjes. Geef er eventueel wat fijngesneden jonge slascheuten bij.
Voor een mooie presentatie snijdt u alle ingrediënten in dezelfde vorm en grootte als de appelschijven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Liefmans Goudenband Vlaams oudbruin bier Wijn Sylvaner 'Réserve' A.O.P. Alsace Caves de Bennwihr