- Bewaar

- Bewaar
Toast met kruidige eiersalade
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Kook de eieren 10 min. hard in kokend water. Giet af en spoel onder koud water. Pel de eieren.
-
Snipper intussen de peterselie fijn.
-
Snij de halve rode ui in 2 en daarna in fijne halvemaantjes.
-
Bereiding:
-
Rooster de sneden toastbrood in een broodrooster of 2 min. aan elke kant onder de grill van een voorverwarmde oven.
-
Prak intussen de hardgekookte eieren grof met een vork en meng er de mayonaise, de mosterd, de peterselie en het kerriepoeder onder. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de waterkers over 4 sneden toast, voeg de eiersalade toe en leg er de rode ui bovenop. Bedek met een snede toastbrood.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Kook de eieren 10 min. hard in kokend water. Giet af en spoel onder koud water. Pel de eieren.
-
Snipper intussen de peterselie fijn.
-
Snij de halve rode ui in 2 en daarna in fijne halvemaantjes.
-
Bereiding:
-
Rooster de sneden toastbrood in een broodrooster of 2 min. aan elke kant onder de grill van een voorverwarmde oven.
-
Prak intussen de hardgekookte eieren grof met een vork en meng er de mayonaise, de mosterd, de peterselie en het kerriepoeder onder. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de waterkers over 4 sneden toast, voeg de eiersalade toe en leg er de rode ui bovenop. Bedek met een snede toastbrood.