Toast met plattekaas en appeltjes
Toast met plattekaas en appeltjes

Toast met plattekaas en appeltjes

Ontbijt
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 258 kcal
Vet 5.8 g
Koolhydraat 42.9 g
Eiwit 7.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de ongeschilde appelen in partjes van 2 cm dik.

  4. Bereiding:
  5. Rooster het toastbrood in een broodrooster of onder de ovengrill.

  6. Smelt ondertussen de boter in een pan en bak de appelpartjes goudbruin aan beide kanten.

  7. Smeer de plattekaas op het toastbrood en verdeel de gebakken appeltjes erover. Bestrooi met de bruine suiker.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de ongeschilde appelen in partjes van 2 cm dik.

  4. Bereiding:
  5. Rooster het toastbrood in een broodrooster of onder de ovengrill.

  6. Smelt ondertussen de boter in een pan en bak de appelpartjes goudbruin aan beide kanten.

  7. Smeer de plattekaas op het toastbrood en verdeel de gebakken appeltjes erover. Bestrooi met de bruine suiker.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 258 kcal
Vet 5.8 g
Koolhydraat 42.9 g
Eiwit 7.1 g

Bekijk het recept digitaal