Toast met plattekaas en appeltjes
- Bewaar

- Bewaar
Toast met plattekaas en appeltjes
Ontbijt
4 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
258 kcal
Vet
5.8 g
Koolhydraat
42.9 g
Eiwit
7.1 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de ongeschilde appelen in partjes van 2 cm dik.
-
Bereiding:
-
Rooster het toastbrood in een broodrooster of onder de ovengrill.
-
Smelt ondertussen de boter in een pan en bak de appelpartjes goudbruin aan beide kanten.
-
Smeer de plattekaas op het toastbrood en verdeel de gebakken appeltjes erover. Bestrooi met de bruine suiker.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de ongeschilde appelen in partjes van 2 cm dik.
-
Bereiding:
-
Rooster het toastbrood in een broodrooster of onder de ovengrill.
-
Smelt ondertussen de boter in een pan en bak de appelpartjes goudbruin aan beide kanten.
-
Smeer de plattekaas op het toastbrood en verdeel de gebakken appeltjes erover. Bestrooi met de bruine suiker.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
258 kcal
Vet
5.8 g
Koolhydraat
42.9 g
Eiwit
7.1 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?